Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.328
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.328
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

İşte Haftanın En Çok Kaybeden 5 Altcoin’i ve Beklentiler!

Kripto analisti Valdrin Tahiri, 24 Haziran’dan 1 Temmuz’a kadar en fazla düşen beş altcoin projesine bir göz atıyor. Analiste göre, WAVES patlarsa, en yakın direnç alanı 7 dolarda olacak. Bu arada analist, MATIC’in azalan paralel kanaldan ayrılma sürecinde olduğunu söylüyor. Analiste göre ZEC ise, şimdi dirence dönüşen 54 dolarlık yatay alanı henüz geri alamadı. Valdrin Tahiri’nin en fazla değer kaybeden altcoin’lere ilişkin analizlerini okuyucularımız için hazırladık.

İlk sıradaki altcoin %21,33 düşen Waves (WAVES)

WAVES 19 Mayıs’tan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Çizgi şimdiye kadar, en son 23 Haziran’da olmak üzere dört kez fiyatı reddetti (kırmızı simge).

Altcoin için en yakın destek alanı 4,60 dolarda duruyor. WAVES çizgiden çıkmayı başarırsa, en yakın direnç alanı 7 dolarda olacak.

Ethereum rakibi Polygon (MATIC) %18,63 kaybetti

MATIC, 26 Haziran’dan bu yana alçalan bir paralel kanal içinde düşüyor. Aşağı hareket 30 Haziran’da 0,418 dolara kadar düştü. Ayrıca düşük seviye, kanalın destek çizgisini doğruladı.

Ardından, takip eden sıçrama 0,45 dolarlık yatay alanı destek olarak doğruladı. Şu anda MATIC, azalan paralel kanaldan ayrılma sürecinde. Başarılı olursa, bir sonraki en yakın direnç alanı, 0,5 Fib. geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 0,525 dolar olacak.

Ziliqa (ZIL) %18,41 düşüşle üçüncü sırada

ZIL, 26 Haziran’dan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyordu. Bu aşağı yönlü hareket, 30 Haziran’da 0,035 dolara kadar düştü.

Ardından ZIL fiyatı sıçradı ve azalan direnç çizgisini bir kez daha doğruladı (kırmızı simge). Çıkışta başarılı olursa, bir sonraki en yakın direnç alanı, 0,5 Fib. geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 0,43 dolar olacak.

Dördüncü altcoin projesi Zcash (ZEC) %16,95 düştü

ZEC, 26 Haziran’dan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Aşağı yönlü hareket, 30 Haziran’da 51,8 dolara düştü. Bu, yeni bir yılın en düşük seviyesiydi.

Fiyat daha sonra sıçramış olsa da, şimdi dirence dönüşen 54 dolarlık yatay alanı henüz geri alamadı. Alan aynı zamanda yukarıda bahsedilen alçalan direnç çizgisiyle de örtüşüyor. Bunun üzerinde potansiyel bir kırılmanın, ZEC’i 61,5 dolara kadar götürmesi mümkün. Öte yandan şu anda, bunun muhtemel olduğunu gösteren herhangi bir geri dönüş işareti yok.

Son sıradaki altcoin The Graph (GRT) %16,88 değer kaybetti

GRT, 15 Mayıs’tan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düşüyor. Düşüş hareketi, 30 Haziran’da tüm zamanların en düşük fiyatı olan 0,089 dolara yol açtı.

Bu düşüşe rağmen, GRT fiyatı 13 Haziran ile 30 Haziran arasında bir çift dip formasyonu oluşturdu. Çift dip bir yükseliş formasyonu olarak kabul ediliyor. Yani çoğu zaman kırılmalara yol açıyor. GRT alçalan direnç çizgisinden çıkmayı başarırsa, bir sonraki direnç 0,15 dolar olacak.

Kripto para piyasasındaki en son en iyi haberleri kaçırmamak için Coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir