Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.658
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.658
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Internet Computer (ICP) Türkiye’de! ICP Hub Türkiye Açıldı!

Internet Computer (ICP) Türkiye'de! ICP Hub Türkiye Açıldı!

Son zamanların  popüler projelerinden Internet Computer (ICP) Türkiye topluluğunu kuruyor. ICP.Hub Türkiye açıldı. İşte Detaylar!

Web3 dünyasında bilinen projelerden biri olan Internet Computer (ICP) Türk web3 ekosistemine önemli, bir yatırım yaptı. Dünya genelinde ICP’nin bilinirliğini arttırmak ve Web3 ekosistemini geliştirmek için eğitimler, iş birlikleri ve çeşitli web3 girişimlerine destek olmak oluşturulan Hub’lar arasına Türkiye’de eklendi.

İlginizi Çekebilir: Hindistan Başbakanı Modi, Kripto Para İçin İşbirliği İstiyor!

Patika.dev ve Patika.dev’in global platformu Rise In ile ortaklık kuran ICP, Türk web3 ekosistemi için ICP Hub Türkiye’yi kurdu. Açılış sırasında web3, blockchain ve ekonomi alanında tanıdık simalar ile de bir panel gerçekleştirildi.

Açılış lansmanında sunum yapan Patika.dev’den Mert Can yaptığı konuşmada “ICP Hub ile beraber insanlara WEB3 alanında bilgi ve geliştirme alanında yol göstermek istiyoruz.” açıklamasında bulundu. Lansman sırasında ICP Hub Co-Founder Daria Chernozub’da katılımcılara konuşma gerçekleştirdi.

ICP.Hub Türkiye ile Neler Yapılacak!

Internet Computer tarafından kurulan diğer Hub’larda da olduğu gibi ICP.Hub Türkiye’ninde temel misyonu Türk kripto ve web3 ekosisteminde öğrencilere ve topluluklara blockchain ve web3 alanında çeşitli eğitimler ve iş birlikleri sunmak olacak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Patika.dev platformundan Mert Can yaptığı konuşmada konu ile ilgili;

“Platformumuz kadınları öncelik alarak Türkiye web3 ekosistemine developer yetiştiriyoruz. ICP Ekibide Türkiye’deki web3 potansiyeline inandılar ve birlikte Türkiye ekosistemini geliştirmeyi hedefliyoruz.”

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir