Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.819
% 1.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.819
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

İngiliz Bankadan Blockchain Teknoloji Platformuna Yatırım

Birleşik Krallık merkezli Standard Chartered, blockchain teknoloji platformu Partior’un kurucu ortağı olacak.

Partior’un amacı, blockchain teknolojisinin ve akıllı sözleşmelerin programlanabilir, değişmez ve izlenebilir özelliklerinden dijital takas ve uzlaşma avantajlarından yararlanmak. Standard Chartered, bir duyuruya göre yaptığı yatırımın ardından Partior’un ilk euro uzlaştırma bankası olacak.

Standard Chartered, Partior’un Kurucu Hissedarı Oluyor

Uluslararası bankacılık grubu Standard Chartered, Partior’a yatırım yaptı ve blockchain tabanlı teknoloji sağlayıcısının kurucu hissedarı olacak.

Standard Chartered, 2021 yılında JPMorgan, DBS Bank ve Singapur hükümetine ait yatırım fonu Temasek tarafından kurulan blockchain tabanlı ödeme ağı Partior’a yatırım yaptı. Yatırımın boyutu ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi.

Yatırım, Birleşik Krallı merkezli banka Standard Chartered’ın, küresel değer hareketi için daha şeffaf, verimli ve güvenli bir altyapı oluşturma fırsatı olarak gördüğü blockchain alanına girmesini ilerletmek için yapılıyor. Aynı zamanda, şirketin küresel toptan ödemeler ve ödemeler ağı genelinde blockchain dağıtımlarının hızını artırmayı ve Partior‘un küresel sermaye piyasalarındaki faydasını ölçeklendirmeyi amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir