Kriptolar:
30406
Bitcoin:
$61.092
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 1.19
Korku & Açgözlülük:
46 / 100
Bitcoin:
$ 61.092
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Infrared Finance, Binance Labs’tan Önemli Fon Topladı: Berachain Ekosisteminde Yeni Bir Dönem Başlıyor

Binance Labs, Yatırım Yaptığı Üç Yeni Projeyi Açıkladı!

Infrared Finance, Berachain ekosisteminin likit staking protokolü olarak büyük bir adım attı. Binance Labs‘ın desteğiyle, stratejik bir finansman turunda açıklanmayan bir meblağ topladı. Infrared’in kurucu ortağı ve CEO’su Raito Bear, bu özel token turunun gelecekteki tokenlar veya SAFT (Basit Anlaşma) üzerine yapılandırıldığını belirtti.

Bu yılın başlarında Infrared Finance, NGC Ventures, Tribe Capital, Shima Capital, Signum Capital ve diğer yatırımcılardan 2,5 milyon dolar tohum finansmanı topladı. Toplam fon miktarı ve değerleme hakkında yorum yapmaktan kaçınan Bear, tohum turunun da SAFT olarak yapılandırıldığını doğruladı.

Infrared Nedir?

Infrared Finance, Berachain Vakfı’nın “Build-A-Bera” programının ilk projelerinden biri olarak geçtiğimiz yıl kuruldu. Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu bir Katman 1 blok zinciri olan Berachain henüz ana ağını başlatmamış olsa da, toplam 112 milyon dolar fon toplayarak dikkat çekti.

Infrared, Berachain’in yönetim tokeni BGT ve gas tokenı BERA için likit staking tokenları olan iBGT ve iBERA’yı oluşturuyor. BGT’nin devredilemez ve likit olmayan bir token olmasından dolayı, iBGT Berachain’deki DeFi uygulamalarında kullanılmak üzere geliştiriliyor.

Bear, doğrulayıcıların BERA‘yı stake ederek ödül kazanabileceklerini, böylece likiditeyi korurken doğrulayıcı altyapılarını yönetme ihtiyacını ortadan kaldırdıklarını açıkladı.Bear, Infrared’in şu an doğrudan bir rakibi olmadığını ancak rekabetin sağlıklı bir pazar ortamı ve yenilik için önemli olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir: Andrew Kang, Ethereum ETF’lerinin Ardından ETH Fiyat Tahminini Açıkladı

Infrared’in Geleceği: V2 Test Ağı ve IRED Token

BERA, Infrared’in Berachain V2 test ağında “çok yakında” yayına gireceğini ve bu sayede kullanıcı geri bildirimlerini toplayarak protokolü geliştireceklerini söyledi. Gelecekte, Infrared’in kendi tokenı IRED’i de piyasaya süreceklerini ekledi.

Yeni finansmanla birlikte, Infrared Finance ekibini genişletmeye ve protokol denetimlerini yürütmeye devam edecek. Şu anda sekiz kişilik bir ekiple çalışan Infrared, kıdemli arka üç blockchain mühendisi, kıdemli ön üç mühendisi ve bir geliştirici ilişkileri lideri işe almayı planlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir