Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.599
% 3.22
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.599
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Immutable (IMX) Nedir? Ne İşe Yarar?

Ethereum’da NFT’ler için ilk katman iki (L2) ölçeklendirme çözümü olan Immutable X, Ethereum’un güvenlik ve ağ etkilerinden yararlanmak için inşa edilmiştir, böylece daha fazla insan birinci sınıf NFT’lere erişebilir. anında alım satım, ölçeklenebilirlik, para basma ve alım satım için sıfır gaz ücretleri ile kullanıcıdan ödün vermeden varlık güvenliği sağlar. Immutable X, şimdiye kadar oluşturulmuş, geliştirilmiş NFT ölçeklendirme için teknik olarak en gelişmiş çözüm olarak tanımlanır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Immutable X (IMX) StarkWare iş birliği ile hayata geçirilmiş ücretsiz NFT coini basma ve bunun ticaretini yapmak için ETH ölçeklendirme sözleşmesidir. NFT’ler yalnızca bulunduğu ağın güvenliği ve tanınabilirliği açısından önemlidir. Ancak çok daha fazla yatırımcının nitelikli NFT’lere ulaşabilmeleri adına Ethereum’un kabiliyetlerinden yararlanarak IMX token oluşturuldu. NFT’lerin Ethereum tarafından güvence altına alınan açık, merkezi olmayan bir ekosistemde alınıp satılmasını sağlamaktadır.

CoinGecko verilerine göre Immutable X (IMX), yazının yazıldığı sırada son 24 saatte %10.4 oranında düşüş yaşamıştır. 3,85 dolardan işlem gören Immutable X’in 24 saatlik ticaret hacmi 45.469.549 dolardır. En aktif borsası FTX’tir.

Immutable X’in özellikleri nelerdir?

Hızlı ve Güvenli Immutable X protokolü yüksek işlem çıktıları elde edebilir.

Sıfır Gaz Ücretleri Ethereum’un yüksek gaz ücretleri NFT’lere erişimi zorlaştırdı. Immutable X NFT’leri sıfır gaz ücreti anında basmaya ve takas etmeye olanak sağlamak için StarkWare’in zk-toplama teknolojisi üzerinde geliştirilmiştir.

Saatler İçinde İnşa Etme Kullanıcıların deneyim ve temelde en iyi teknoloji arasında kalmaması için Ethereum’un ana akım ölçekte kullanımını kolaylaştırır. Böylece kullanıcılar projeleri günler değil saatler içinde oluşturabilirler.

Immutable x aynı zamanda ERC-20 ve ERC-721 tokenlerini destekler. Saniyede 9000 ve üzeri işlem gerçekleştirebilir ve kullanıcılar kendi işlem ücretlerini belirleyebilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir