Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.610
% 0.26
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.610
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İflas Eden Bitcoin Borsası Geri Ödemelere Başladı!

Borsa

İflas Eden Bitcoin Borsası Mt.Gox’un Alacaklıları, On Yıl Sonra Fiat Geri Ödemelerini Almaya Başladıklarını İddia Ediyor.

Bitcoin borsası Mt.Gox’un alacaklıları, uzun bir beklemenin ardından neredeyse on yıl sonra geri ödemeler almaya başladıklarını Reddit üzerinden paylaştı. Kullanıcılar, PayPal aracılığıyla Japon Yeni cinsinden geri ödemeler aldıklarını belirtti.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 26 Aralık

Mt. Gox’un mülkünü denetleyen kayyum Nobuaki Kobayashi tarafından 21 Kasım’da gönderilen bir e-postaya dayanarak, alacaklılara yapılan geri ödemelerin 2023 yılında nakit olarak başlatıldığı ve 2024 yılına kadar devam edeceği planlanmıştı. Ancak, bireysel geri ödemeler için kesin bir zaman çizelgesi belirtilmemişti.

Bu gelişme, Mt. Gox alacaklılarının uzun bir süre sonra bekledikleri geri ödemeleri almaya başladıkları umudunu beraberinde getiriyor. Ancak, detayların resmi olarak doğrulanmamış olması, kullanıcıların haberleri dikkatlice takip etmelerini gerektiriyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir