Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.715
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.715
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Huobi Kore, Huobi Global’den Ayrıldı

Huobi Kore

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Huobi Kore’nin Huobi Global’den hisselerini satın almayı planladığına dair haberin ardından, Huobi Global anlaşmanın çoktan yapıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Kore merkezli News1’de yer alan bir habere göre, global kripto borsası Huobi’nin Kore ayağı alan Huobi Kore’nin, ana şirket ile tüm bağlarını koparmayı planladığı iddia edilmişti.

Huobi Global, 11 Ocak tarihli basın açıklamasında, Güney Kore’deki yan kuruluşu Huobi Korea ile tüm bağlarını çoktan kopardığını doğruladı.

Yapılan açıklamaya göre, Ekim 2022’de About Capital fonu Huobi Global’in en büyük hissedarı ve fiili denetleyicisi oldu, ancak anlaşma Huobi Global’in hissedarlarına ait olan ve kurumsal yapıda elden çıkarılan Huobi Kore hisselerini içermiyordu.

“Huobi’nin Huobi Kore ile hiçbir ilişkisi yoktur ve bölgedeki gelecek planlarından habersizdir. Bununla birlikte, Huobi Koreli kullanıcı topluluğundan haber almıştır ve konunun ilerleyişini izlemeye devam edecektir.”

Huobi platformu diğer borsaların yanı sıra Koreli kullanıcılara da hizmet veriyor ve Kore dili desteğini barındırıyor. Ancak bu işlemlerin eski yan kuruluşuyla hiçbir ilgisi yok.

Huobi Kore, Ocak 2021’de Kore İnternet ve Güvenlik Ajansı tarafından sertifikalandırıldığı sırada ülkenin en büyük ikinci borsasıydı. News1 raporuna göre, Kore borsası, ana şirketin Aralık ayında yayınlanan rezerv kanıtı raporuna ilişkin endişeler nedeniyle harekete geçti. Huobi son bir hafta içinde bir dizi sorun yaşadı. 6 milyon dolarlık bir çıkıştan sonra, işgücünün %20’sini işten çıkarmak zorunda kaldı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version