Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.310
% 2.39
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.310
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Humanity Protocol: İnsan Merkezli L2 Blok Zinciri

Humanity

Dijital kimliğin geleceğini güçlendirmeyi hedefleyen Humanity Protocol, Proof of Humanity teknolojisini kullanarak merkezi olmayan kişisel kimlik sahipliği, eşitlik ve kapsayıcılığın sadece idealler olmadığı bir Web3 dünyası yaratmayı amaçlamaktadır.

Kontrol İnsanlarda!

Web3 üzerinde oluşturulan cüzdan sayısı 1 milyara yaklaşırken Humanity Protocol, 2 milyar insani bünyesine katacak, dünyanın ilk gerçek Sybil dirençli blok zinciri ağını yaratmayı hedefliyor.

Humanity Protocol, geliştiricilere benzersiz insan kimlik doğrulama mekanizmaları sağlamak ve kullanıcılara veri ve kimlik üzerinde tam sahiplik sağlamak için ürünler geliştirmektedir.

Avuç İçi Kimliği

İlk aşamada, gelişmiş avuç içi tanıma teknolojisini kullanarak doğrulanmış insanlardan oluşan kapsamlı bir ağ kurar.

Bu, Humanity Protocol ekosostemini, özel donanıma ihtiyaç duymadan güvenli kriptografik imzalara güvenerek tüm kripto alanı boyunca paylaşılacak gerçek Sybil direnç yetenekleriyle donatır.

İnsan Katmanı

İkinci aşamada, Humanity Protocol Web3’ün insan kimliği katmanına evrilerek doğrulanabilir kimlik bilgiler sunarken kişisel bilgileri korur.

Yetkili doğrulayıcılardan oluşan ekosistem, cüzdan veya kimlik ayrıntılarını paylaşmaya gerek kalmadan, kullanıcıların eğitim ve uyumluluk kayıtları gibi kimlik bilgilerini doğrulayarak protokolün ekosistemi içindeki L3’ler ve DApp’ler için yeni kullanım senaryolarına olanak tanır.

Ekip

Kurucu ekip, deneyimli teknoloji yöneticileri ve girişimcilerden oluşmaktadır. Ölçeklenebilir ve doğru kimlik doğrulaması için kritik bir uzmanlık olan makine öğrenimi alanında birçok patente sahiptir.

Humanity Protocol

Destekçiler

Humanity Protocol

Testnet Yaklaşıyor!

Test ağı aşamasında ve ana ağın lansmanından sonraki 5 yıl boyunca Humanity Protocol, günlük görevler ve referans ödülleri ile yeni kullanıcıları ağ katılıma teşvik etmeyi amaçlamaktadır.


Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir