Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.299
% 3.03
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.299
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Hukuk Firması, Yuga Labs ve Moonpay’e Dava Açtı

Mango Markets

ABD’de bir hukuk firması, aralarında Yuga Labs ve Moonpay‘in de bulunduğu yaklaşık 40 şirkete karşı toplu dava açtı.

Kripto endüstrisinde devam eden çalkantılı süreç, sektörün oyuncularını da olumsuz etkiledi. Birçok kripto projesi, çalkantılı bu süreçte hayatta kalmanın yollarını arıyor. Kripto para piyasasında hacmin neredeyse yüzde 70 oranında düşmesi de etkili oldu. Ayı piyasasının etkileri, yatırımcıların sektörden uzaklaşmasına yol açtı. Zorlu günler geçiren kripto endüstrisinde, hukuksal süreçler de yoğunlaştı. Denetleyici ve düzenleyiciler yoğun bir şekilde kripto piyasasını inceliyor. Diğer taraftan ABD‘de bir hukuk firması, Yuga Labs ve Moonpay’e dava açtı.

Yuga Labs ve Moonpay, Toplu Dava ile Karşı Karşıya

ABD‘nin Kaliforniya eyaletinden bir hukuk firması, içlerinde Yuga Labs ve Moonpay‘in de olduğu 40‘a yakın şirkete toplu dava açtı. Davanın dayanağı, büyük bir planın parçası olmaları gösterildi.

Son zamanlarda toplu eylemlerde katılımcıları araştıran hukuk firması, Yuga Labs ve Hollywood yetenek avcısı Guy Oseary‘i hedefine aldı. Toplu dava açan hukuk firması, sansasyonel bir iddia ortaya attı. Bu iddiaya göre, müzisyenler, sporcular ve ünlü müşterilerden oluşan bir ağ ile yanıltıcı tanıtımlar yapıldı. Bir plan dahilinde yapılan bu yanıltıcı reklamlar, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT‘leri dahil olmak üzere Yuga Labs ürünlerini satmanın önünü açtı.

Ayrıca hukuk firması, MoonPay‘in yatırımcıları ifşa etmeden bir paravan operasyon olarak kullanıldığını iddia etti. İddiaya göre, şirketler NFT ürünlerinin fiyatlarını şişirerek, kullanıcılara ederinden fazla bir fiyata satıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir