Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.548
% 1.68
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.548
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Coinbase CEO’su, USDC Teşviklerini Sürdürüyor

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, olası kripto düzenlemelerinin USDC için hızlı bir yükseliş getirebileceğini belirtti.

Kripto para piyasasında bir diğer konu stablecoin‘ler oldu. Özellikle, Terra ekosistem ürünü UST stablecoin‘inin çökmesi yoğun tepkilere yol açtı. Kripto endüstrisinin yaşadığı zorlu süreçler arasında, bir diğer korku unsuru da stablecoin’lerin çöküş yaşama ihtimali oldu. Bu nedenle, sektörün öncü stablecoin’leri BUSD, USDT, USDC arasında bir rekabet başladı. Üç büyük proje, yatırımcıların güvenini kazanmak ve sağlam olduklarını kanıtlamak için yoğun mesai harcıyor. Geçtiğimiz günlerde Coinbase CEO’su Brian Armstrong, kullanıcılara USDT‘lerini USDC‘ye çevirme çağrısında bulunmuştu. Son olarak Armstrong, olası bir kripto düzenlemesine de değindi.

Coinbase CEO’su, Düzenlemelerin USDC için Olumlu Olacağını Düşünüyor

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, borsası tarafından desteklenen USDC için teşviklerini sürdürüyor. CEO, USDC‘nin ABD‘nin dijital para birimi olabileceğini belirtti. Ayrıca CEO, düzenlemelerden sonra USDC‘nin hızlı bir yükseliş yaşayabileceğini düşünüyor.

Coinbase patronu, kripto endüstrisinde düzenlemelerin netlik kazanması halinde stablecoin‘lerin durumuna değindi. Armstrong, denetleme ve düzenleme konusunda netlik kazanan stablecoin’ler arasında USDC‘nin büyükbaba olacağını ima etti.

Ayrıca Armstrong, geçtiğimiz gün USDT‘leri USDC‘ye çevirme çağrısı yapmasına da değindi. CEO, bu çağrısının USDT‘ye karşı bir hamle olmadığını savundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir