Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.975
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.975
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

HTX ve Heco Chain Hacklendi! 110 Milyon Dolar Kayıp!

ripple hack, XRP hack binance

Justin Sun’ın CEO’su olduğu, eski ismi ile “Huobi” olarak bilinen HTX borsası hack saldırısına uğradı, 110 milyon doların ele geçirildiği tahmin ediliyor.


Bazı Blockchain analiz firmalarının sunduğu raporlara göre, HTX borsası ve HECO Chain üzerinde şüpheli eylemler tespit edildi. Şüpheli bir adresin borsadan şimdiye kadar 110 milyon dolar çalındığı söyleniyor. Ayrıca çalınan varlıkların bir kısmının Heco Chain köprüsünden geçirilerek başka bir adrese gönderildiği gözlemlendi.

Bu olayın üzerine HTX’in CEO’su olan Justin Sun;

HTX ve Heco çapraz zincir köprüsü hacker saldırısına maruz kalıyor. HTX’in sıcak cüzdan kayıpları tamamen telafi edilecek. Para yatırma ve çekme İşlemleri geçici olarak durduruldu, HTX’teki tüm fonlar ve topluluğumuz güvendedir. Hacker saldırısının spesifik nedenlerini araştırıyoruz. Araştırmayı tamamlayıp nedenini belirledikten sonra hizmetlerimize devam edeceğiz.” cümleleri ile resmî X hesabından paylaşım yaptı.

Kripto piyaslarında yaşanan bu tür olaylar, kripto para borsalarının güvenlik konularında daha fazla şeffaflık sağlamaları ve kullanıcılarına güven vermek adına etkin iletişim stratejileri geliştirmeleri gerekliliğini bir kez daha bizlere hatırlatıyor.

Kripto topluluğu, bu tür durumlarla ilgili bilgilendirilmeyi ve alınan önlemleri anlamayı beklerken, Sun’un açıklamaları ise platformun güvenlik durumu hakkında daha fazla bilgi sunacak gibi görünüyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir