Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.045
% 2.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.045
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

HTX, Çalınan Fonların Bir Kısmını Kurtardığını Duyurdu

htx huobi

HTX olarak bilinen, eski ismiyle Huobi adlı borsadan geçtiğimiz Eylül ayında 5.000 adet Ethereum çalınmıştı ve bu fonların bir kısmını resmî olarak kurtarıldığı doğrulandı.


▪️ HTX’in resmî Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre firma, bilgisayar korsanlarının çaldığı fonları iade etmeleri şartıyla 250 Ether (ETH) tutarında bir ödül vereceğini duyurdu ve fonları başarıyla geri aldı.

▪️ 25 Eylül tarihinde HTX’den çalınan bu Ethereum’ların yaklaşık değeri 8 milyon dolardı. Soygun gerçekleştikten sonra borsa, hackerlarla iletişime geçmişti ve geliştiricilerin bu istismarın arkasındaki kişi hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtmişti.

▪️ Yaşanan bu olaydan sonra HTX, hacker’a toplam fonun yaklaşık %5’ini oluşturan 250 ETH veya yaklaşık 400.000 dolar değerinde bir ödül sunacağını açıkladı. İlginç bir şekilde borsa, bilgisayar korsanlarına 2 Ekim’e kadar fonların %95’ini iade etmeleri halinde kimliklerini yetkililere açıklamayacaklarını belirtti.

▪️ Yaşanan bu üzücü olayın ardından Justin Sun “Blockchain güvenliğini sağlamak ve kullanıcı varlıklarını korumak kesinlikle zor bir görevdir ve biz bu konuda sürekli çaba harcıyoruz. Kullanıcı varlıklarını tam anlamıyla güvende tutma amacımızı her zaman sürdürüyoruz. Kullanıcılarımızın ve topluluğumuzun sürekli desteği için minnettarız.” diyerek, görüşlerini topluluk ile paylaştı.

Haberlere Hızlı Bir Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Edebilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir