Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.875
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.875
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

HTC’den Bu 2 Altcoin İçin Müjdeli Haber: Telefonlar Çıktı!

HTC Desire 22 Pro, meteverse’de gezinmek ve kripto ve NFT’lerinizi yönetmek için ‘Viverse’ uygulamalarıyla önceden yüklenmiş olarak geliyor. Ayrıca, telefonun, Ethereum ve Polygon tabanlı varlıklar için yerleşik bir kripto cüzdanı var. Bu altcoin projeler için müjdeli bir haber.

HTC’nin yeni metaverse telefonu altcoin ve NFT cüzdanını içeriyor

Akıllı telefon üreticisi HTC, yeni telefonunu metaverse altcoin projeleriyle uyumlu olacak şekilde tasarladı. Şimdi de, kripto ve NFT işlevselliğini içeren ilk ‘Viverse’ telefonunu piyasaya sürdü. HTC Desire 22 Pro’yla, kripto ve NFT’ler dahil olmak üzere metaverse içeriğinize telefondan erişmeniz mümkün. Ayrıca, bunları yönetmenize izin veren uygulamaları önceden yüklediler. Bir Viverse uygulaması ayrıca dijital bir pazarda NFT’ler satın almanıza ve bir duyuruya göre ‘kendi sanal alanınızı yaratmanıza’ olanak tanıyor.

Önceki HTC ‘kriptofonları’ gibi, Desire 22 Pro da Ethereum ve Polygon tabanlı varlıkları destekliyor. Bu kapsamda Ethereum ve Polygon tabanlı altcoin’ler için yerleşik bir kripto cüzdanı ile birlikte geliyor. Cihaz, içeriği kablosuz olarak VR başlığına yansıtmanıza imkan veriyor. Bunun için HDCP 2.2 bağlantısına sahip HTC’nin hafif Vive Flow VR başlığıyla birlikte çalışacak şekilde optimize edildi. Ayrıca, bir Vive Manager uygulaması da VR donanımınızı kurmanıza ve yönetmenize olanak tanıyor.

HTC Global Ürün Müdürü Shen Ye duyuruya eşlik eden bir açıklama yaptı. Shen Ye, “Akıllı telefonunuz ‘ister sanal gerçeklikte iş arkadaşlarınızla buluşmak, ister bulunduğunuz her yerde kendi özel sinemanızın keyfini çıkarmak olsun, VIVE Flow için mükemmel bir ortak olarak yeni sürükleyici deneyimler veriyor” dedi.

HTC Desire 22 Pro’ya, güçlü bir orta seviye cihaz olarak fiyat koyulacak. Bu açıdan, iPhone’ların ve Android cihazlarının en üst kademesine meydan okumayacak. 1080 x 2412 piksel çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip. Ayrıca, 6,6 inç Gorilla Glass ekranı var. Telefonda Qualcomm Snapdragon 695 5G ve 128 GB depolama ile 8 GB RAM var. Tüm modern akıllı telefonlar gibi, fotoğraf çekebileceğiniz bir dizi kamera da var.

HTC ve kripto telefonlar

Coinmuhendisi.com’dan da bildiğiniz üzere HTC, kripto teknolojisini erken benimseyenlerden biriydi. 2018 kadar uzun bir süre önce, Exodus 1 akıllı telefonunu üretti. Bu telefon, yerleşik bir kripto donanım cüzdanına ve tam bir Bitcoin node çalıştırma yeteneğine sahipti.

Daha küçük Exodus 1’ler hemen ardından geldi. Lansmanı sırasında, şirketin ‘merkezi olmayan şefi’ Phil Chen, “beş yıl içinde telefonunuzda bir Bitcoin node veya diğer altcoin node’larının depolanması önemsiz hale gelecek” demişti.

Üç yıl sonra, henüz o noktada değiliz. Ancak rakip üretici Samsung, bir süredir cihazlarında kripto özel anahtarlarını depolamak için güvenli bir öğe ekledi. HTC, son yıllarda bu akıllı telefon rakiplerine yerini bırakarak Vive sanal gerçeklik kulaklıklarını odağına aldı.

Desire 22 Pro ile Blockchain telefon kimlik bilgilerini VR ürün grubuyla birleştirmeye ve iddiasını ilk metaverse akıllı telefona yatırmaya çalışıyor. Ancak rakip Apple, gelecek yıl piyasaya sürmek üzere bir AR/VR kulaklığı hazırlıyor. Bu nedenle HTC’nin fırsat penceresi gün geçtikçe daralıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir