Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.103
% 2.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.103
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

HORIZEN (ZEN) Coin Nedir?

HORIZEN (ZEN) Coin Nedir?

Önceden Zencash olarak tanınAN Horizen gizliliği koruyan merkeziyetsiz uygulamaları destekleyen bir blokzinciri ekosistemidir. Yerel varlık olarak ZEN’i kullanan Horizen, hem bir ana blok zincirine hem de bir yan zincire sahiptir. Bu zincirler, geliştiricilerin herkese açık veya gizli olan özelleştirilmiş blok zincirleri ve merkezsiz uygulamalar oluşturmasına olanak sağlar.

İlginizi Çekebilir : Blockchain Teknolojisinde Layer 1-2-3 Kavramları Nedir?

Horizen (ZEN) Ne İşe Yarar?

Horizen ne işe yarar sorusunun ilk cevabı, Merkeziyetsiz ödeme aracı olarak kullanılmasıdır. Horizen’i diğer para birimleriyle takas edebilir veya satın alabilirsiniz. Ayrıca, Horizen’i ödeme yöntemi olarak kullanarak ürün veya hizmetler satın alabilirsiniz. Horizen’in gizlilik  konusunda, kullanıcıların işlemlerini gizli tutmasına yardımcı olur, bu da kişisel verilerin korunmasına yardımcı olur. Proof-of-Work Yöntemi ile ana ağ üzerinden tokenin madenciliğini yapabiliyor.

Horizen (ZEN) Partnerleri ve Destekçileri.

Horizen’in birçok Partneri ve destekçisi var. Bunlar arasında, Binance, BitMax, OKEx, Bitfinex, Bittrex, Huobi, ShapeShift ve daha birçok kripto para borsası yer alıyor. Ayrıca, Horizen’in birçok blockchain projesi ile işbirliği yaptığı biliniyor. Horizen’in destekçileri arasında, kripto para birimi topluluğu ve geliştiriciler de yer alıyor.

Horizen Coin Kurucuları Kimdir?

Horizen (ZEN)  kurucuları, Robert Viglione ve Rolf Versluis.

Robert Viglione, Horizen Labs’in kurucusu ve CEO’su. Aynı zamanda Zen Blockchain Foundation kurucu ortağı ve başkanı. Lanmark Technology bünyesindeki operasyonlarda araştırma analisti olarak çalıştı. Kendisi aynı zamanda Tecolote Research kuruluşunda yüksek analist ve Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri’nde proje yöneticisi olarak çalıştı.

Rolf Versluis ise Zen Blockchain Foundation kurucusu ve yönetici danışmanıdır. Bilgi teknolojileri alanında deneyimli bir işletme sahibi olduğu gibi, bir de orta ölçekli madencilik operasyonu yürütüyor. Kariyerinin erken dönemlerinde Rolf, yarı iletken sektöründe Cisco için çalıştı. ABD denizaltı kuvvetlerinde, nükleer alanında eğitim almış bir subaydı.

Bunun yanında takımın içinde çok deneyimli yazılımcılar bulunmaktadır.

Horizen Coin Nereden Alınır?

Horizen (ZEN) Coin, Ömür boyu %20 komisyon indirimli satın almak istiyorsanız Binance, Coinbase, Kucoin ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.Bu yazımızda sizlere Horizen (ZEN) Coin Nedir? Ne işe yarar? gibi sorulara cevap vermeye çalıştık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir