Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.921
% 1.60
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.921
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

HOPR Haftaya Yükselişle Başladı! Önemli Seviyeler Neler?

HOPR Fiyat Analizi

HOPR, haftaya büyük bir yükselişle başladı. Kripto markette fiyatlar yükselmeye devam ederken, HOPR için önemli destek ve direnç seviyeleri neler? Fiyat nerelerden alıcı bulabilir? İşte detaylar!

HOPR Nedir?

HOPR, kullanıcıların çevrimiçi ortamda gizlilik içinde bilgi alışverişi yapmalarını sağlayan, merkezi olmayan, gizlilik odaklı blockchain mesaj protokolüdür. HOPR ile kullanıcılar, hiçbir üçüncü taraf tarafından hangi verilerin paylaşıldığını, ne kadar veri gönderildiğini veya bu verileri kimin gönderip aldığı hakkında bir bilgi öğrenemezler.

HOPR token, HOPR platformunun yerel kripto para birimidir. Platform içerisindeki ödeme aracı olarak kullanılması, stake mekanizması gibi birçok işleve sahiptir.


İlginizi Çekebilir: Aethir Cloud: Yeni Nesil Bulut Bilişim Altyapısı!


Haftaya Büyük Bir Yükselişle Başladı!

Haftaya Büyük Bir Yükselişle Başladı! HOPR Fiyat Analizi, Önemli Seviyeler.

HOPR, MEXC borsası verilerine göre bulunduğumuz haftaya yaklaşık yüzde 95’lik bir yükseliş hareketi ile başladı.

Fiyat 0.22197 dolar seviyesine kadar çıkmayı başararak, 2022 yılının Şubat ayından bugüne kadarki en yüksek seviyesine ulaştı.

CoinMarketCap verilerine göre, fiyatın tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 0.9717 dolar seviyesine çıkması içinse yaklaşık 4 katına çıkması gerekiyor.

Ayı döneminde uzun süre yatay ve düşük hacimli hareket sergileyen HOPR, market yapısını yukarı yönlü kırdıktan sonraki bu yükselişi, boğa koşusuna hazırlandığını ya da başladığını gösteriyor olabilir.

Önemli Seviyeler Neler?

HOPR Fiyat Analizi

Fiyat, eski tepe seviyesi olan 0.13132 dolar seviyesini hacimli bir şekilde kırarak market yapısını yukarı yönlü değiştirdi. Kırılmadan önce yaptığı iç düzeltmedeki likidite temizliği, yükselişi destekler nitelikte duruyor.

Son yükseliş hareketi ile birlikte iğne attığı 0.22187 dolar seviyesi fiyatın tepki alacağı önemli bir direnç bölgesiydi ve bu bölgeden tepki almış duruyor. Bu seviyelerden işlem almanın oldukça riskli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Olası geri çekilmelerde fiyatın alıcı bulabileceği ilk bölge olarak 0.13 dolar seviyesi, ardından ise 0.95 dolar seviyesi bizleri karşılıyor. Fiyatta ve kripto market piyasasındaki yükseliş hareketi bozulmadığı sürece önce 0.35 dolar seviyelerine, ardından 0.5 dolar seviyelerini hedefleyebilir. 0.5 dolar seviyesi ise muhtemel ve güçlü tepki alabileceği bir bölge olarak bizleri karşılıyor.


Token 2049 Dubai Etkinliği için indirimli bilete bu bağlantı linki aracılığı ile sahip olabilirsiniz.


 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir