Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.044
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.044
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hong Kong Menşeili CMCC Global 100 milyon ABD doları değerinde fon başlattı!

Hong Kong merkezli kripto para birimi odaklı risk sermayesi şirketi CMCC Global, Asyalı blockchain start-up’larına destek sağlamayı amaçlayan yeni bir fon olan Titan Fonu için Çarşamba günü 100 milyon ABD Doları topladı. Fonun ilk turu, 30’dan fazla yatırımcının katılımıyla tamamlandı.

CMCC Global’in kurucu ortağı Martin Baumann, verdiği bir röportajda, Titan Fonu’nun, özellikle Hong Kong’a odaklanarak erken aşamadaki blockchain start-up’larına odaklanan dördüncü fonları olduğunu belirtti. Baumann ayrıca, fonun Eylül ayında 20 milyon ABD doları toplayan Mocaverse adlı yeni bir misli olmayan token (NFT) projesinin önde gelen yatırımcılarından biri olduğunu ve daha önce Ağustos ayında fon için bir tohum öncesi finansman turuna katıldığını açıkladı.

CMCC Global
 Titan Fonu’nun yatırımcıları arasında, blockchain şirketi Block.one, Hong Konglu iş adamı Richard Li’nin Pacific Century Group’u, Winklevoss Capital, Jebsen Capital ve Animoca Brands kurucusu Yat Siu gibi önemli isimler bulunuyor. Baumann, fonun şu ana kadar yaptığı beş yatırımın ikisinin Hong Kong merkezli şirketler olduğunu vurguladı.

Ayrıca, Titan Fonu’nun odak alanlarından birinin, geçen Aralık ayında başlatılan ve geçtiğimiz Eylül ayında 20 milyon ABD doları toplayan Mocaverse projesi olduğunu belirtti. CMCC Global, bu fonun yanı sıra, Hong Kong merkezli Web3 veri altyapısı girişimi Terminal 3 için de bir tohum öncesi finansman turuna katıldı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir