Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$67.350
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 67.350
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Hong Kong ETF’leri ABD Kripto Baskısının Ortasında İlerliyor

bitcoin, ethereum, hong kong yong

ABD’nin ETH (Ethereum) kripto ETF’lerinin piyasaya sürülmesine izin vermemesine rağmen, Hong Kong cesurca liderliği üstleniyor ve potansiyel sorunların ilerlemesini engellemesine izin vermeden ısrarla ilerliyor.

Net Tanımlar ve Endişesiz Düzenleyiciler

ETF’nin lansmanından önceki konferansın açılış oturumunda, China Asset Management ve OSL Digital Securities gibi şirketlerin temsilcileri soruları yanıtladı ve böylece yatırımcıların Hong Kong’un sağlam düzenleyici protokollerine olan güvenini yeniden teyit etti. OSL Digital Securities CEO’su Wayne Huang, Ethereum’un ABD tarafından menkul kıymet olarak sınıflandırılmasının Hong Kong Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu’nun tarafsız konumunu etkilemeyeceğinin altını çizdi.

Hong Kong’un Düzenleme Avantajı

Huang, Hong Kong’daki açık düzenleyici çerçeveyi vurguladı ve bu çerçevenin ABD’deki karmaşık düzenleyici yaklaşımdan farklarını vurguladı. Bunu ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından yürütülen soruşturmadan ayıran Huang, Hong Kong’un kendisini zaten Ethereum olarak tanımladığını ve bir menkul kıymet olarak kabul edilmediğini belirtti.

Açılış Teklifleri ve Stratejik Ortaklıklar

Çin Varlık Yönetimi ve Yönetilen Dijital Menkul Kıymetler, sürekli değişen düzenleyici ortamda yol almak için Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören CAM, BOS ve HGI ile birlikte çalışacak.

Çin Varlık Yönetimi: Bir İstikrar Abidesi

1998 yılında kurulan bir finans devi olan China Asset Management, devlet mülkiyeti ve engin tecrübesi sayesinde pazardaki konumunu korumaktadır.

Bu ETF’lerin Hong Kong’da tanıtılması, kripto para birimine yatırım tarihinde önemli bir gelişmeye işaret ediyor, dünya çapındaki belirsizliklere ve istikrarsızlığa rağmen yenilikçiliğe olan bağlılığı sergiliyor ve bu büyüyen finans endüstrisinde sağlam bir düzenleyici yapı oluşturuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir