Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Hodlnaut, Geçici Yargı Yönetimi Altına Alınıyor

Singapur merkezli kripto lending şirketi Hodlnaut, bir tür alacaklı koruması olan geçici yargı yönetimi altına alındı.

Hodlnaut, kripto pazarındaki düşüşe yenik düşen birkaç kripto şirketinden birisi. Şirket, bu ayın ortalarında alacaklı koruması altına alınmak için Singapur’da bir başvuruda bulunmuştu. Para çekme işlemlerini durdurduktan üç hafta sonra Singapur Mahkemesi koruma kararını verdi.

Singapur Mahkemesi, Hodlnaut için Koruma Kararını Verdi

Mali sorunlarla boğuşan Hodlnaut, zor piyasa koşulları nedeniyle para çekme işlemlerini dondurduktan üç hafta sonra, bir tür alacaklı koruması olan geçici yargı yönetimine (IJM) yerleştirildi.

Adli yönetim, bir işletmenin işini, mülkünü, borçlarını ve varlıklarını yeniden yapılandırma biçimidir. Hodlnaut böylelikle, üçüncü şahıslardan gelen yasal işlemlerden de korunmuş olacak.

Hodlnaut’un yasal temsilcileri, her ikisi de IJM adayları için aday gösteren iki alacaklıyla birlikte bir mahkeme duruşmasına katıldı. Yargıç, Hodlnaut’un geçici yargı yöneticileri olarak EY Corporate Advisors Pte.’nin bakımı için Ee Meng Yen Angela ve Aaron Loh Cheng Lee’yi atadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir