Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.363
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.363
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Hindistan’ın Popüler Kripto Varlık Platformu, Uygulamasında Shiba Inu’yu (SHIB) Listeledi

Hindistan’ın önde gelen kripto varlık platformlarından CoinDCX uygulamasında Shiba Inu’yu (SHIB) listeledi. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CoinDCX, uygulamasında en popüler meme kripto varlıklardan biri olan Shiba Inu’yu listelediğini duyurdu. Listelemenin arkasındaki sebep ise yoğun talep gibi görünüyor. Bilindiği gibi ülkenin kripto varlıklara yönelik şüpheci bir yaklaşımı bulunuyor. Ancak buna rağmen ülkede kripto varlıklara yönelik olarak iyi bit yatırımcı iştahı var. Hintli yatırımcılar çeşitli kripto varlık alım satım platformlarında milyonlarca dolar değerinde günlük işlem hacmi üretiyor. Diğer taraftan SHIB de, son zamanlarda küresel olarak büyük bir ilgiye maruz kaldı. 

Bir diğer büyük listelemeye rağmen, önde gelen alım satım platformlarından Robinhood’un SHIB listelemesine dair herhangi bir gelişme yaşanmadı. Daha önce aktardığımız üzere, SHIB’in platformda listelenmesine yönelik olarak büyük bir talep var ve bu talep geçtiğimiz günlerde 500.000 kişiye ulaşan çevrim içi bir imza kampanyası ile kendini gösterdi. Çevrim içi dilekçe platformu Change .org’da varlığın Robinhood’da listelenmesini talep eden dilekçeye 500.000’den fazla kişi katılmıştı.

Büyük rallisinin ardından SHIB, 0.00005000’li seviyeleri koruyor. Dün SEC’nin Bitcoin ETF’ini reddetmesi kararının ardından 0.00005400 seviyelerinden 0.00005100 seviyelerine kadar gerilemişti. Yayın saati itibariyle ise bu bölgelerde yatay seyir gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version