Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.357
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.357
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

deVere Group CEO’su, Bitcoin Boğa Piyasasının Bitiş Tarihi Tahminini Açıkladı

Finansal hizmetler firması deVere Group CEO’su Nigel Green Bitcoin, Ethereum, Solana ve Cardano hakkındaki değerlendirmelerini ve boğa piyasasının olası bitiş tarihini tartıştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Green, yaptığı değerlendirmede Bitcoin, Ethereum, Solana ve Cardano hakkındaki görüşlerini paylaştı. Ona göre Bitcoin enflasyon endişeleri nedeniyle 2022’in 2. çeyreğine kadar yükselmeye devam edebilir:

“ABD’den gelen bu son veriler, dünya çapında fiyat baskıları arttıkça enflasyonla ilgili küresel korkuların yalnızca artmasına neden olacak…

Ve baskıların gevşemeye başlaması gereken en azından 2022’nin ikinci çeyreğinin başına kadar sürmesi muhtemel.

Bu zemine karşı ve piyasalar asla düz bir çizgide hareket etmediği için yol boyunca bazı zirveler ve dipler arasında, Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerinin fiyatının yukarı doğru devam ettiğini görmeyi bekleyebiliriz…

Bitcoin, genel olarak fiyatından etkilenmeyen sınırlı arzı nedeniyle enflasyona karşı bir kalkan olarak görülüyor.”

Green ayrıca, Bitcoin’in değerindeki bu artışın önde gelen akıllı sözleşme platformlarının fiyatlarına yansıyacağını düşünüyor. Ona göre Ethereum, Solana ve Cardano bu durumdan olumlu etkilenecek:

“Bitcoin’in diğer dijital varlıklar üzerindeki çekim gücü, bu hafta kendini tekrar gösterecek ve kendi gücünü korurken diğer büyük kripto para birimlerini de yukarı çekecek.

Ethereum, Solana ve Cardano gibi fintek geliştirme ile ilgili kriptoların özellikle iyi performans göstermesini bekleyebiliriz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir