Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.522
% 3.36
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.522
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Hidden Road, Birleşik Krallık’ta Tescil Onayını Aldı.

İngiltere

Küresel finans ağı Hidden Road’un Birleşik Krallık’taki kuruluşu, Financial Conduct Authority (FCA) tarafından dijital varlık firması olarak tescil edildi.

Yapılan basın açıklamasına göre, hem döviz hem de dijital varlıklar için spot ve türev ürünler sunma fırsatı sağlayan Hidden Road, şu anda FCA’dan hem yatırım firması lisansına hem de dijital varlık firması tesciline sahip tek ana aracı konumunda.

Hidden Road’un küresel iş geliştirme başkanı Michael Higgins konu ile ilgili;

“Kurumsal müşteri tabanımız uzun zamandır düzenleyici altyapıyı benimseyen benzer düşünen ortaklar arıyor ve bu son onay, dijital varlık piyasalarını olumlu bir şekilde şekillendirme konusundaki kararlılığımızı daha da gösteriyor”

Higgins ayrıca Birleşik Krallık’ın finansal düzenleyici kurumuna da bir selam vererek, şirketin “Birleşik Krallık’taki dijital varlık operasyonlarımızın FCA kadar saygın bir düzenleyici kurum tarafından denetlenecek olmasından memnuniyet duyduğunu ve varlık sınıfına daha fazla istikrar ve kurumsal benimseme getirmek için otoriteyle ortaklık kurmayı dört gözle beklediklerini” belirtti.

Şu anda FCA tarafından dijital varlık firması olarak tescil edilmiş 41 firma bulunmaktadır ve FCA işlediği ve onayladığı başvurular konusunda son derece seçici olduğunu kanıtlamıştı

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir