Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.930
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.930
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Brezilya Devlet Başkanı, Kripto Yasasını İmzaladı

Kripto brezilya

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro Perşembe günü, geçtiğimiz saatlerde ülkenin Temsilciler Meclisi ve Senatosu tarafından kabul edilen bir kripto düzenleme tasarısını onayladı.

Yeni yasa, sanal varlıkları içeren bir dolandırıcılık suçları ile ilgili  dört ila altı yıl arasında hapis cezası ve para cezası verilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca, borsalar ve ticaret aracıları da dahil olmak üzere dijital varlık şirketleri tarafından talep edilecek bir “sanal hizmet sağlayıcı” lisansı oluşturuluyor.

Yeni düzenlemelere göre menkul kıymet olarak kabul edilen dijital varlıklar, Brezilya Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (CVM) tarafından denetlenecektir. Bu kategoriye girmeyenler (belirlenecek) henüz oluşturulmamış başka bir organ tarafından denetlenecektir.

Perşembe günkü onayın ardından şirketlerin yeni kurallara uyum sağlamaları için 180 günleri olacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir