Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.252
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.252
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Hedge Fonu Fir Tree, Grayscale’e Dava Açtı

Hedge fonu Fir Tree Capital Management, kripto yatırım fonu Grayscale Investments’e dava açtı.

Bloomberg’ün haberine göre Fir Tree, Grayscale yatırımcılarının mağdur durumda olduğunu ve şirketin “”hissedarlara karşı düşmanca eylemlerden” zarar gördüğünü iddia etti.

Grayscale sözcüsü The Block’a gönderdiği e-postada “2013 yılında, yatırımcılara Bitcoin’e erişim sağlamak için ve onu ETF’e dönüştürme amacıyla Grayscale Bitcoin Trust’ı başlattık” ifadelerini kullandı. Şirket ek olarak hissedarların görüşlerine saygı duyduğunu ve etkileşim kurmaya istekli olduklarını belirtti.

“Bunun GBTC ve hissedarları için en iyi uzun vadeli ürün olduğuna kuvvetle inandığımız için GBTC’yi bir ETF’ye dönüştürme konusunda %100 kararlıyız”

Grayscale, kardeş şirketi Genesis’in geçtiğimiz ay para çekme işlemlerini durdurmasıyla hedef galine gelmişti. Her iki şirket de FTX’in çöküşünün ardından zor durumda kalan Digital Currency Group’un (DCG) bir parçasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir