Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.449
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.449
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Hedge Fon Yöneticisi, 2 Altcoin Belirledi: Bunlarda Long Olun!

Son birkaç gün Bitcoin ve altcoin endüstrisi için pek hoş geçmedi çünkü birçok coin değerinin önemli bir kısmını kaybetti. Görünüşe göre, sallantılı durumu Anthony Scaramucci’yi endişelendirmiyor. Yakın zamanda yapılan bir röportajda Scaramucci, bu tür fiyat dalgalanmalarının uzun vadeli yatırımcıların stratejisinin bir parçası olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

Anthony Scaramucci’den altcoin yatırım tavsiyesi

Fiyat düşüşünün bir “kripto kışının” başlangıcı olduğunu düşünen birçok analistin aksine, Scaramucci sektöre ilişkin iyimser bakış açısını yeniden doğruladı. Hatta yatırımcıların “sakinleştirici hap almalarını” ve pozisyonlarını satmamalarını tavsiye etti. Ardından Bitcoin (BTC)’in ve Algorand (ALGO), Ethereum (ETH) gibi diğer kripto para birimlerinin uzun vadede iyi hizmet sağlayacağını düşündüğünden “long pozisyonda” olunması gerektiğini savundu.

Scaramucci, daha önce de kripto para piyasasına yönelik olumlu yorumlarda bulundu. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında yaşanan kısa vadeli bir çöküş hakkında Scaramucci, yatırımcıların kripto paralarını artırmaları için mükemmel bir zaman olduğunu söylemişti. Scaramucci, kripto para birimi alanına karşı olumlu duruşuna rağmen yatırımcıları BTC yatırımlarını uygun şekilde ölçeklendirmeleri konusunda uyardı.

Eylül 2021’de, insanlara, toplam tasarruflarının yüzde 5’inden fazlasını piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e yatırmamalarını tavsiye eden benzer bir tavsiyede bulundu. SkyBridge fonunun yöneticisi Scaramucci, böylece, bir fiyat artışı durumunda, yine de sağlam kârların tadının çıkarılacağını belirtti. Öte yandan, bu küçük tahsis ile, Bitcoin’in değeri düşmeye başlarsa, kayıp önemsiz olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir