Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.630
% 2.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.630
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

COİNLİST PRO NEDİR? COİNLİST PRONUN DETAYLARI

COİNLİST PRO NEDİR?coinlist pro

CoinList pro kripto para projelerinin başarılı bir şekilde büyümesine yardımcı olur. Ve trading yapılabilen bi platformdur. Kullanıcılar, yeni kripto para birimlerini diğer borsalarda listelenmeden önce satın alabilir. Ve projeler hakkında bilgi sahibi olabilirler.

CoinList ayrıca kullanıcılarına Wallet (Cüzdan), Buy & Sell (Al & Sat ), Pro Trading (Pro Ticaret) ve Staking gibi hizmetler de sunar.

CoinList Wallet (Cüzdan) Nedir?coinlist

CoinList Wallet, kullanıcıların ana paralarını tuttuğu yer olarak tanımlanabilir. CoinList üzerindeki wallet, temelde diğer borsalardaki fonlama hesaplarının aynı işlevlerine sahiptir. Kullanıcılar, wallet sekmesi üzerinden para yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirebilir.bununlar birlikte stake yaptıkları kripto projelerinin kontrollerini sağlayabilirler.

CoinList’te Al-Sat Nasıl Yapılır?

CoinList’e para yatırma işlemini tamamladıkdan sonra kullanıcılar “Buy & Sell” sekmesine girdikden sonra dilediği kriptoları al-sat işlemlerini gerçekleştirebilir. Satın almak ya da satmak istediği kriptoları seçen kullanıcılar dilediği miktarları girerek işlemlerini tamamlayabilir. Ayrıca, ticaret gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar, CoinList Pro Trading sekmesinden bu işlemi gerçekleştirebilir.

CoinList Pro Trading Nedir? Nasıl Kullanılır?

coinlist pro trading

Pro Trading, CoinList işlemlemlerinde ticaret gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır. “Buy & Sell“den farklı olarak kullanıcılar işlemlerinde limit, market, stop ve take profit emir türleriyle işlem yapabilir.

Pro Trading’te ticaret yapmak isteyen kullanıcıların öncelikle bir ticaret çifti seçmesi ve ardından da emir türü belirlemeleri gerekir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir