Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.031
% 6.65
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.031
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

HashKey Hong Kong’da kripto perakende ticareti sunmak için ilk lisansı aldı!

Hashkey

HashKey Exchange, Hong Kong’da küresel bir kripto merkezi olma planlarının bir parçası olarak şehrin yeni lisanslama rejimi altında lisans alan ilk şirket oldu. Asya merkezli bir kripto para finansal hizmetler grubu olan HashKey Exchange, Hong Kong’da kripto ticaret platformlarının perakende hizmetler sunmasına izin veren bu yeni lisanslama rejimi kapsamında lisans aldı.

Lisansın onayı, Hong Kong’un kripto endüstrisi için küresel bir merkez olma çabasıyla 1 Haziran’da yeni Sanal Varlık Hizmet Sağlayıcı lisanslama rejimini başlatmasından yalnızca iki ay sonra geldi.
Hong Kong Kriptoparalar

Bu gelişme, komşu Çin’in Eylül 2021’de başlayan geniş kapsamlı kripto işlemlerine yönelik yasağına rağmen Hong Kong’un kripto firmalarına olan ilgisini ve destekleyici tutumunu vurgulamaktadır. Hong Kong, kripto para birimleri hakkında bir dizi politika beyanı yayınlayarak ve sanal varlık hizmeti sağlayıcıları için tam bir lisanslama rejimi getiren bir değişikliği kabul ederek küresel finans merkezi olarak konumunu güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Hong Kong’un web3 gelişimi açısından Doğu Asya ve Körfez emsallerinin gerisinde kalma endişeleri de bulunmaktadır ve bu nedenle yetkililer, kripto endüstrisini teşvik ederek şehirdeki konumlarını güçlendirmeyi hedeflemektedirler. Hong Kong, kripto para sektörünün gelişimi ve büyümesine yönelik olarak bankaları da kripto firmalarıyla çalışmaya teşvik edecek politikalar uygulamıştır. HashKey Exchange ve OSL, daha önce şehirdeki tek lisanslı borsalar olarak göze çarpmaktaydılar. Ancak yeni düzenlemelere göre, kripto ticaret platformlarının perakende yatırımcılara hizmet verebilmek için lisans almaları gerekmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir