Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.586
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.586
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Harmony (ONE) Nedir?

Harmony, merkeziyetsiz uygulamaların (DApps) kullanılmasını ve oluşturulmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış olan bir blok zinciri platformudur. İşlemleri gerçekleştirmesine olanak sağlayan yerel yönetişim tokeni ise ONE’dır.

Harmony, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve ademi merkeziyetçilik elde etmek için parçalama ve Hisse Kanıtı (Effective Proof of Stake) kullanan bir Layer 1 blok zinciridir.

Platform, iki yönlü bir Ethereum köprüsü sunan birlikte çalışabilir bir parçalama protokolüdür. Harmony (ONE) tarafından desteklenen Harmony blok zinciri, Ethereum için gelişmiş bir Layer 2 çözümü olarak ultra hızlı işlemler ve birlikte çalışabilirlik sağlamak için tasarlanmış bağımsız bir blok zinciridir.

Harmony Nasıl Çalışır?

Harmony’nin temeli güvenlik, ölçeklenebilirlik ve ademi merkeziyetçiliktir. Harmony ağı paralel ve ayrı olarak çalışan dört bölüme ayrılır. Bunlar doğrulama, işlemler, blok oluşturma ve stake etme.

Doğrulayıcının tüm blok zincirinin işlem geçmişinin tam bir kopyasını saklaması gerekmez. Ayrıca doğrulayıcılar olası bir saldırı için rastgele parçalara ayrılır.

Harmony Ne Zaman Kuruldu, Ekibi Kimdir?

Harmony, 2018 yılında Stephen Tse tarafından kuruldu ve 2019 yılında piyasaya sürüldü. Kriptografik protokoller konusunda uzmanlaşan Tse, kariyerinin bir kısmını Microsoft, Apple ve Google’da çalışarak devam ettirdi.

Harmony Destekçileri Kimdir?

Harmony’nin en büyük destekçisi Binance borsasıdır. Proje ilk yatırım turunda Binance’ten 20 Milyon $’lık yatırım aldı. Ayrıca Binance Launchpad ile piyasaya sürüldü. Daha sonra Mayıs 2018‘de Seed‘de ortalama 0,0065 $ fiyatla 18 milyon $ topladı. Bir sene sonra IEO’da ortalama 0,003175 $ fiyatla 5 milyon $ topladı.

One Coin Nedir?

One Coin, Harmony projesinin birçok eylemlerinin gerçekleşmesini sağlayan yönetişim tokenidir. Harmony Protocol’ün token’ı ONE, sistemde işlem ücretleri, yönetim ve stake için kullanılır. Proje onaylayıcılara yılda 441 milyon ONE tutarında sabit bir ödül sağlar.

İşlem ücretleri, net sıfır durumu yaratma nihai hedefi ile yakılır ve blok ödülleri için sağlanan ONE’ı dengeler.

One Coin Tokenomiksi

Şuan dolaşımda 13,46 Milyar One token bulunmaktadır. One tokenin arzı 14,01 Milyar olarak belirlenmiştir. Şuan CoinMarketCap verilerine göre 0.00993$ civarında bir fiyata sahip. Ayrıca 134 Milyon $‘lık bir piyasa değerine sahip.

Harmony (ONE) tokenomiksi aşağıdaki gibidir;

  • %22,40 Tohum satışına ayrılmıştır.
  • Binance Launchpad’e %12,50 tahsis edildi
  • %16,90′ı Ekibe ayrılmıştır
  • %22,40 Protokole ayrılmıştır
  • %4,00 Bağlantı Noktası Turuna tahsis edilir
  • %21,80 Ekosistem geliştirmeye ayrılmıştır

Harmony

One Coin Nereden Alınır?

One coini Binance borsasından satın alabilirsiniz. Binance borsasına kayıtlı değilseniz buraya tıklayıp indirimli bir şekilde kayıt olabilirsiniz. Ayrıca bir çok indirimden ve avantajlardan faydalanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Harmony (ONE) Nedir?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir