Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.959
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.959
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Gizemli Bitcoin Cüzdanı Dünya Sıralamasında Üçüncü Oldu

cüzdanlar

Bir Bitcoin cüzdanı üç aydan kısa bir süre içinde dünya genelinde en büyük üç Bitcoin sahibi arasına yükseldi.

Bilinmeyen bir Bitcoin cüzdanı, son üç ay içinde dünya genelinde en büyük üç Bitcoin sahibi arasına yükseldi. Bu hızlı yükseliş, cüzdanın sahibi hakkında çeşitli teorilere yol açtı. Kripto istatistik platformu BitInfoCharts’ın verilerine göre, bu cüzdan Mart ayının başlarında Bitcoin satın almaya başladı. Ardından üç ay ve iki hafta içinde, mevcut fiyatlarla 118.000 BTC’ye denk gelen 3,08 milyar dolarlık bir değere ulaştı.

Bu ani ve büyük birikim, farklı varsayımların ortaya çıkmasına sebep oldu. Kimi kullanıcılar bu durumun muhtemelen bir kripto borsası tarafından yönetilen bir cüzdan olduğunu düşünüyor. Ayrıca, bazı radikal kullanıcılar ise BlackRock gibi büyük bir varlık yönetimi şirketinin bu cüzdanın arkasında olabileceğini iddia eden daha spekülatif teoriler önerdi. Ancak, bu teorilerin şu ana kadar somut bir kanıtı bulunmuyor.

Gizemli Cüzdan: Üç Ay İçinde 118.000 BTC’ye Ulaşdı

BitInfoCharts’a göre, şu an dünya genelindeki en büyük Bitcoin cüzdanları Binance ve Bitfinex’e ait olan soğuk cüzdanlar. Bilinmeyen Bitcoin balina cüzdanı üçüncü sırada yer alıyor ve dördüncü sırada başka bir Binance soğuk cüzdanı geliyor.

Öte yandan, varlık yönetimi şirketi BlackRock, SEC‘ye spot Bitcoin ETF‘si için başvuruda bulundu. Bu başvuru, diğer önemli finansal firmaların da Bitcoin ETF başvurusu yapmasına yol açtı. Bu durum, spot Bitcoin ETF‘lerinin onaylanma ihtimali hakkında heyecan yarattı ve kripto analistleri Bitcoin fiyatıyla ilgili olumlu tahminlerde bulunmaya teşvik etti.

Fundstrat‘ın araştırma müdürü Tom Lee, Nisan 2024’teki Bitcoin yarılanma olayından sonra Bitcoin’in jeton başına 150.000 dolarlık bir fiyata ulaşabileceğini öngörüyor. Bu tahmin, kripto para piyasasının geleceği hakkında umut verici bir bakış açısını yansıtıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir