Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.675
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.675
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Haftalık Bitcoin, Ethereum ve XRP Tahmini: Sıradaki Hedefler Ne?

Coinmühendisi.com olarak bu yazımızda analist Jonathan Morgan’ın Bitcoin, Ethereum ve XRP ile ilgili analizlerini ele alacağız. Analiste göre, ayı sinyalleri daha fazla aşağı yönlü uyarıda bulunuyor. Bitcoin fiyatı, daha düşük fiyatlara işaret ederek gelişen güçlü düşüş eğilimi gösteriyor. Ethereum fiyat düşüş flaması, önümüzdeki 2.000 doların altındaki işlem seviyeleri konusunda uyarıyor. XRP fiyatı, Ichimoku Bulutu içinde mücadele ediyor, ayıların devralma eşiği önemli ölçüde düşüyor.

Bitcoin fiyatı daha düşükleri işaret ediyor

Bitcoin fiyatı şu anda günlük grafiğinde bir ayı bayrağının içinde, bu da biraz daha aşağı yönlü baskının gelebileceğini gösteriyor. Ethereum fiyatı, güçlü bir Ichimoku kısa girişi onaylanmadan önce nihai destek yapısına yaklaşıyor. XRP fiyat hareketi, hafta sonu boyunca yatay hareket etse bile, muhtemelen yeni bir düşüş trendine geçme konusunda talihsiz bir konumda. Kritik Ichimoku direncine karşı Bitcoin fiyat hareketi titrek durumda. Bitcoin fiyatı, şu anda tüm finansal piyasaların yaşadığı aynı tür kırbaçları yaşadı. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ve özellikle kripto para birimlerini etkileyen tüm risk altındaki piyasalar üzerindeki etkisi ile ilgili endişeler arttı.

Haftanın başında, Bitcoin güçlü bir ralli yaşadı ve İdeal Boğa Ichimoku Breakout’unu doğruladı. Ancak, Çarşamba günü ivme firar etti ve bu zayıflık Cuma gününe kadar devam etti. Bitcoin fiyatı şu anda Ichimoku Bulutu (Senkou Span B) ve 2022 Volume Point Of Control 42.500 dolardan destek bulamadıktan sonra Bulutun içinde. Bitcoin’in günlük Ichimoku grafiğinde artık bir ayı bayrağı geliştirildi. Sonuç olarak, ayı bayrağındaki kısa giriş, İdeal Ayı Ichimoku Breakout’undaki kısa girişle çakışır. 36.900 dolar veya altında bir günlük kapanış varsa, 30.500 dolarda %61.8 Fibonacci genişlemesine doğru hareket etmek çok muhtemel.

Ethereum Bitcoine çok benziyor

Bir yapma veya kırılma noktasında Ethereum fiyatı, desteğin sağlanamaması 2.000 doların altında önemli bir çöküşü tetikleyebilir. Ethereum fiyat hareketi, Bitcoin’in mevcut durumuna çok benzer, düşüş eğilimi içindedir. Ethereum için başarısızlık noktası, günlük 2.500 doların altında bir kapanış. Bu gerçekleşirse, düşüş flamasının altındaki kırılmadan kısa bir sinyal ve ayrıca bir İdeal Ayı Ichimoku Breakout girişini onaylayacaktır.

Bu senaryoda, ETH muhtemelen 1.825 dolardan %100 Fibonacci genişlemesine doğru çökecektir. Boğalar bu kısa vadeli düşüş senaryosunu geçersiz kılmak istiyorsa, bunu yapmak için bir şansları var. Ethereum fiyatının İdeal Ayı Ichimoku Breakout’u onaylamasını engelleyen tek seviye, 2,675 dolardan Tenkan-Sen’dir. Tenkan-Sen’i destek olarak tutmak, daha geniş bir satışı önlemek için çok önemlidir.

Ripple kritik konumda

XRP fiyatı, 0,755 doların üzerinde kapanamazsa 2022’yi yeniden test edebilir. XRP fiyat hareketi çok istenmeyen bir konumda: Ichimoku Bulutunun içinde. Ichimoku Bulutu acıyı, sefaleti, oynaklığı, kararsızlığı ve kırbaçları temsil eder. XRP, hafta boyunca iki kez olası bir yükseliş patlaması yaşattı ancak başaramadı. XRP boğaları için önemli bir tehlike bölgesi ileride. 6 Mart 2022 Pazar gününe kadar, XRP 0,755 dolar veya üzerinde kapanamazsa, yeni bir İdeal Ayı Ichimoku Breakout girişine kayar. Bu, başka bir düşüş trendinin başlangıcının muhtemelen 0,50 ila 0,55 dolar değer alanına yakın bir hedefe hareket edeceği anlamına geliyor.

Boğalar herhangi bir yakın vadeli düşüş görünümünü geçersiz kılmak istiyorsa, en azından XRP‘yi Ichimoku Bulutunun (Senkou Span B) üzerinde kapatmaları gerekir. Bu, 0,79 ABD doları veya üzerinde bir günlük kapanış anlamına gelir. İdeal olarak, boğalar, İdeal Boğa Ichimoku Breakout’u onaylamak için 0,855 dolar civarında bir kapanış için ateş etmelidir. Ancak daha fazla aşağı yönlü baskıyı azaltmak, ara dönemde daha önemlidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir