Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.954
% 6.60
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.954
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SHIB, DOGE ve AVAX: Haftaya Bu Seviyeler Bekleniyor!

Coinmühendisi.com olarak bu yazımızda kripto analist Jonathan Morgan’ın SHIB, DOGE ve AVAX hakkındaki tahminlerinin ayrıntıları üzerinde duruyoruz. Analiste göre, Dogecoin, DOGE’yi 0.09 dolara çekebilecek bir seviyeye rahatsız edici bir şekilde yakın. Shiba Inu güçlü düşüş uyarı modelini tamamlamış görünüyor. Avalance ise 57 dolara dönme riskiyle karşı karşıya.

DOGE için bu seviyeler bekleniyor

Dogecoin, piyasaya çok az destek veya ilgi gelmesiyle düşmeye devam ediyor. DOGE, 300 günden fazla bir süredir düşüş trendinde. Dogecoin fiyat hareketi, 8 Mayıs 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden 300 günlük düşüş trendini aştı. Döngüsel olarak, DOGE her an tersine dönebilir, ancak alıcıların DOGE’ye herhangi bir ilgi göstermesi gerekiyor. Dogecoin fiyatı, önceki yükselen kama modelinin alt trend çizgisinin üstünde ve altında dalgalanmaya devam ediyor. Dogecoin fiyatı, 28 Şubat 2022 ile 1 Mart 2022 arasında yakın bir yükseliş dönüşüne işaret eden önemli bir döngüsel olayı tamamladı. Döngü, DOGE’nin tüm zamanların en yükseğine koşarken yaptığı zaman ve fiyat aralığına kıyasla Dogecoin’in düşüş trendinde geçirdiği süreyi temel alıyor.

Dogecoin fiyatının üzerinde büyük bir Fibonacci ve Ichimoku direnci kümesi 0.145 ve 0.175 dolar değer alanları arasında yayıldı. Bu nedenle, boğalar yeni bir boğa koşusunu başlatacak bir zaman ve fiyat hareketini onaylamak isterse, o zaman boğaların DOGE’yi günlük grafikte 0.175 dolar veya üzerinde kapatması gerekir. Oradan, DOGE, birincil hedef olarak 0.25 dolar ile daha düşük bir seviyeye geçmek için daha kolay bir zamana sahip olacak. Aşağı yönlü riskler önemini koruyor. DOGE, analiste göre,  0,12 ile 0,09 ABD doları arasında neredeyse hiç olmayan işlem hacmi nedeniyle, mevcut fiyat aralığında çok kolay (ve uyarı yapmadan) 0,09 ABD doları değer alanına doğru çökebilir.

SHIB düşüş uyarısı veriyor

Shiba Inu güçlü düşüş uyarı modelini tamamladı, SHIB yeni düşük noktaları zorlayabilir. Şaşırtıcı bir şekilde, SHIB, daha önce geçen hafta tanımlanan varsayımsal uzun bir girişi tetikledi. Aşağı yönlü riskler önemli olmaya devam ediyor ve aşırı uçlarda olabilir. Shiba Inu fiyat hareketi, Cuma günkü kapanış günlük Ichimoku grafiğinde İdeal Ayı Ichimoku Kırılımını gerçekleştirdi. 22 Kasım 2021’den bu yana ilk kez düşüş eğilimi görülüyor. Şimdiye kadar, ayılar satış baskısında devam eden bir hareket izlemedi. Ukrayna’da geçici bir ateşkesle ilgili haberler, çok yakında olumlu bir risk algısının geri dönüşüne katkıda bulunabilir.

Shiba Inu fiyatı, yeni 2022 dip seviyeleri yaratma riskiyle karşı karşıya ve 0.00001200 dolara kadar iniyor. Shiba Inu fiyat hareketi şimdi ezici bir şekilde düşüş gösteriyor. Pazartesi günü, SHIBA’nın İdeal Boğa Ichimoku Breakout için konumlandırılması umudu vardı. Ichimoku girişlerinin çoğu yükselişini tamamlama eşiği, önceki haftalara göre önemli ölçüde düştü, ancak boğalar yeni konumlandırmadan yararlanamadı veya isteksizdi. Bunun yerine, boğalar Shiba Inu fiyatının Kijun-Sen’de ve Ichimoku Bulutunun tepesinde 0.00002800 ila 0.00002850 dolar değer alanında reddedildiğini gördü. Cuma günkü kapanış, SHIB’ı Kasım 2021’den bu yana içinde bulunduğu en düşüş durumuna getiren İdeal Ayı Ichimoku Breakout’u doğruladı.

AVAX için tahminler geldi

Avalance 57 dolara dönme riskiyle karşı karşıya, AVAX yeni 2022 dip seviyeleri yazdırabilir. Aşırı bir düşüş sinyali, kısa satıcıları hafta sonu Avalanche’ı aşağı çekmeye ikna edebilir. Yukarı yönlü potansiyel sınırlı, aşağı yönlü riskler ise büyük. AVAX fiyatı, 24 Şubat 2022’den beri içinde bulunduğu bir durum olan Ichimoku Bulutu içinde sıkışıp kaldı. Piyasa katılımcıları, Pazartesi günkü yükseliş fiyat hareketinden sonra başlangıçta Bulut üzerinde güçlü bir yükseliş beklediler, ancak Ichimoku Bulutu’nun (Senkou) zirvesine karşı reddedildi. AVAX fiyatı, Avalance’ı yaklaşık %30 oranında düşürebilecek güçlü bir kısa sinyali tetikleyebilir. AVAX fiyat hareketi bu hafta tek kelimeyle özetlenebilir: kırbaç.

Satış baskısı, AVAX fiyatını iki destek seviyesinin daha altına itti: Tenkan-Sen ve Kijun-Sen. Ancak, fiyatlar aşağı hareket ettikçe her iki seviye de herhangi bir destek sağlamadı. Şimdi, son destek seviyesi, Ichimoku Bulutunun (Senkou Span A) 74 dolardaki en alt seviyesidir. AVAX fiyatı Cumartesi veya Pazar günü Ichimoku Bulutunun altında, 74 dolar veya altında kapanırsa, İdeal Ayı Ichimoku Breakout girişi onaylanacak ve ayılar kesinlikle kontrolü ele alacak ve AVAX fiyatını 57 dolardan %38,2 Fibonacci düzeltmesine itecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir