Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.599
% 0.31
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.599
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Haftalık Bitcoin, Ethereum ve AVAX Tahmini: Bu Seviyeler!

Mart ayının ateşi sönemeden önce toparlanma sürecini hızlandırmak kritik olabilir. Analistler önümüzdeki haftaların kritik seviyelerini belirlemek üzere Bitcoin, Ethereum ve AVAX gibi yakından takip edilen kriptoları değerlendiriyor.

AVAX toparlanmaya hazır görünüyor

Pentoshi lakaplı kripto analisti, bir süredir altcoin’lerden uzak durmasına rağmen Avalanche’ın yeni bir boğa koşusu için tüm doğru işaretleri gösterdiğini söylüyor:

Bir altcoin satın almayalı uzun zaman oldu ama AVAX zirvesinin önümüzdeki hafta olduğunu görünce, 90 dolardan satın almakta sorun sıkıntı görmüyorum.

Analist ayrıca, yatırımcıların Kwon’un söylediklerini veya AVAX güçlenirken ortaya çıkan negatif fonlama oranları da dahil olmak üzere Avalanche için oluşan genel yükseliş katalizörlerini göz ardı etmemesi gerektiğini söylüyor:

Kişisel olarak short pozisyon almak mantıklı olmazdı. AVAX zirvesine giden ve güçlü görünen çok sayıda FOMO olabilir.

Bitcoin fiyatında bu seviyelere dikkat

Bitcoin’e gelince, Pentoshi, bu yılın ikinci çeyreğinde bir düşüş trendine devam etmeden önce satış baskısını hafiflettiği için 50.000 dolar aralığına ulaşabileceğini düşünüyor:

BTC Makro rüzgarları hala çok güçlü, ancak orta vadede, herhangi bir yeni düşük veya önceki en düşük seviyeye ulaşmadan önce satıcıların tükenmesi nedeniyle toparlandığımızı düşünüyorum. Bu yüzden bence 2. çeyreğin sonlarında yukarı sonra aşağı doğru eğilim görülebilir.

Coinmühendisi.com olarak derlediğimiz güncel Bitcoin on-chain analizlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bitcoin ve Ethereum boğaya hazır

Bu tahmin, popüler Youtube analisti Merten tarafından yapıldı. 513.000 YouTube aboneli analist, BTC art arda HL seviyeleri oluşturduğu için Bitcoin boğalarının Ocak ayından bu yana piyasayı ayakta tuttuğunu söylüyor:

Devam etmek ve sadece gördüğümüz tutarlı fiyat desteğine odaklanmak istiyorum, fiyat olarak fiyattaki isteklilik Ocak ayının sonundan bu yana daha düşük seviyelerde olmaya devam ediyor, ancak Bitcoin’e odaklanmak gerçekten önemli.

Merten’in grafiğine bakıldığında, BTC’nin 60.000 doların üzerine çıkmadan önce dibe vurmak üzere olduğu görülüyor. Bitcoin çiftinde (ETH/BTC) Ethereum’ gelince, Merten’e göre, parite çapraz desteği ihlal etmedikçe ETH/BTC de yükseliş görünüyor.

Merten’in grafiğine bakıldığında, ETH/BTC önümüzdeki aylarda şu anda 3.790 dolar değerinde olan 0.09 BTC’ye yükselmeye hazır görünüyor. Ethereum için Merten, önde gelen akıllı sözleşme platformunun ay sonundan önce 3.000 doları aşabileceğini düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir