Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.722
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.722
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Hafta Sonu Kritik: Shiba Inu Beklenen Rakamları Açıkladı!

Shiba Inu (SHIB), hafta sonu arazileri açık artırmaya çıkaracağını duyurdu. “Dogecoin Katili” olarak bilinen Shiba Inu, metaverse’ünde 36.431 arsayı açık artırma yoluyla satmaya hazır. İşte detaylar…

Shiba Inu metaverse’ünde arsa satışı başlıyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Dogecoin katili Shiba Inu, kısa süre önce metaverse’te sanal arazilerin satışını duyurdu. Hafta sonu 36.431 adet dijital gayrimenkul satışa çıkacak. Shiba Inu, satışı Twitter üzerinden takipçilerine duyurdu. Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, metaverse topraklarının “çok yakında” kullanılabilir hale gelebileceğini açıkladı. Kusama’nın önceki duyurusundan bu yana, sanal gayrimenkul içeren metaverse geliştirme aşamasında.

SHIB: The Metaverse, Shiba Inu’nun yatırımcılara 100.595 arsa satın alımına katılma fırsatı verildiği bir projedir. Arazideki açık artırma satışı bu hafta başlayacak olsa da, non fungible token (NFT) olan Shiboshi ve LEASH varlıklarını kilitlemeyi başaran yatırımcılara erken erişim sağlandı. Shiba Inu, yatırımcıların desteklenen varlıkları kilitlenmesine izin vermek amacıyla desteklenen varlıklar için “locker” programını başlatmıştı.

Arsa fiyatlarının ortalama aralığı nedir?

Arazi tahsisi, farklı aşamalara ayrılmıştır ve yukarıda da bahsettiğimiz üzere 36.431 arsa kullanıma sunulacak. Bu araziler, Elmas Dişler, Platin Pençe, Altın Kuyruk ve Gümüş Kürk isimli dört bölüme ayrılmıştır. Arsaların fiyatı ise 0.2 ila 1 Ethereum (ETH) aralığında. Shiba Inu’nun ekibinin bir üyesi olan MILKSHAKE, katmanlara göre başlangıç fiyatı olarak aşağıdaki listeyi verdi:

  • Gümüş Kürk (Silver Fur): 0.2 Ethereum
  • Altın Kuyruk (Golden Tail): 0.3 Ethereum
  • Platin Pençe (Platium Paw): 0.5 Ethereum
  • Elmas Dişler (Diamond Teeth): 1 Ethereum

İlk müzayedenin ardından 72 saat boyunca ilk satış etkinliğinden kalan parseller, bu etkinliği kaçıranlar için “ikinci satış” kısmında satışa çıkacak. Bu sırada, SHIB fiyatı, metaverse satışının yaklaşmasından şimdilik pek etkilenmemiş gibi görünüyor. 13.1 milyar dolarlık piyasa değeri ile on beşinci sırada yer alan meme coin, yüzde 4.6’lık bir düşüş ile 0.0002385 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir