Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.666
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.666
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Gürcistan Başbakanı, Bu Altcoin CEO’suna Teklif Yaptı!

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve Circle Pay CEO’su Jeremy Allaire’nin de katıldığı Dünya Ekonomik Forumu’nun Davos’taki yıllık toplantısında Gürcistan heyeti yer aldı. Öne çıkan başlıklar arasında, altcoin XRP’yi destekleyen Ripple şirketinin Gürcistan’da bir merkez açması yer alıyor.

Gürcistan başbakanı Irakli Garibashvili, Ripple şirketine teklif yaptı

Gürcistan başbakanının resmi Twitter hesabında belirtildiği gibi, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse geçtiğimiz günlerde Davos ziyareti sırasında Başbakan Irakli Garibashvili ve Başbakan Yardımcısı Levan Davitashvili ile bir araya geldi.

Dünya Ekonomik Forumu’nun Davos’taki yıllık toplantısı, merkezde kripto paraların olduğu ve birçok uzmanın katıldığı ilginç görüşmelere ev sahipliği yaptı. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Coinmuhendisi.com olarak bu makalede ele aldığımız üzere altcoin’ler ve SEC kararları hakkında açıklamalar yaptı. Gürcistan başbakanı Irakli Garibashvili’nin liderliğindeki heyetle de görüşen Brad Garlinghouse, Ripple’ın Gürcistan’da bir merkez kurması yönünde teklif aldı.

Yerel basında yer alan haberlere göre, yatırma açık bir ülke olduklarını söyleyen Gürcistan başbakanı Garibashvili, gelişmekte olan ülkenin Ripple’ı destekleyeceğini söylüyor. Garibashvili, kripto paraların Gürcistan piyasasında giderek daha fazla benimsendiğini ve ülkesinin finansal hizmetler ve yenilikçi sektörler için bir merkez olma yolunda ilerlediğini ekliyor.

Ripple CEO’su altcoin piyasanın düzenlemesi hakkında konuşuyor

Kripto sektöründe düzenleyici kesinlik eksikliğinden bahseden Garlinghouse, düzenleyici netliğin ele alınması gereken bir sorun olduğunu ve ABD’nin kripto piyasası için net standartlar oluşturmada geride kaldığını söylüyor. Bu açıklamalar, Ripple’ın şu anda SEC’ten 2013 yılında XRP’nin satışı için bir dava ile karşı karşıya olduğu için geliyor.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Ripple, iklim değişikliğiyle mücadele için 100 milyon dolarlık bir yatırım yaptığını duyurmuştu. Dokuz rakamlı yatırım, karbon kredisi piyasasının iyileştirilmesine yardımcı olacak. Karbon piyasaları, işletmelerin ve bireylerin, bazı işletmelerin kaçınamayacağı CO2 emisyonlarını dengelemek için karbon kredileri ticaretine izin verir. Ripple ayrıca karbon kredilerinin tokenleştirilmesine izin veren yeni bir özelliğe yatırım yapacağını söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir