Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.724
% 1.88
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.724
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu Altcoin Microsoft ile Ortaklık Kurdu: Fiyatı Patladı!

Polkadot (DOT) ekosisteminden bir altcoin projesi Microsoft ile ortaklığını duyurdu. Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyurunun ardından ilgili ekosistemin kripto para birimleri yükselişe geçti.

AstridDAO, Microsoft for Startups programına katılıyor

Astar’a dayalı ve Polkadot ekosistemine hizmet eden, merkezi olmayan çok taraflı bir stablecoin projesi olan AstridDAO, Microsoft ile bir işbirliği yaptığını ve stablecoin BAI’nin benimsenmesini hızlandırmak için Microsoft for Startups programına katıldığını duyurdu. Microsoft’un desteğiyle AstridDAO, ürün sunma süresini hızlandıracak ve piyasaya etkisini en üst düzeye çıkaracak. Microsoft ayrıca Github Enterprise, Microsoft Teams ve Azure kredileri aracılığıyla 350.000 dolara varan faydalar da sunacak.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere AstridDAO, Microsoft for Startups programına katıldığını duyurdu. Bu ortaklık, bir şirket kurmanın önündeki geleneksel engelleri ortadan kaldırıyor. Artık, Microsoft’un desteğiyle, AstridDAO resmi olarak tarihteki en yenilikçi teknoloji odaklı şirketlerden biri tarafından destekleniyor.

Altcoin fiyatı duyurudan sonra kısa sürede yükselişe geçti

Piyasa değerine göre en büyük 231.kripto para birimi olan Astar (ASTR), Microsoft duyurusunun ardından %30’dan fazla yükseldi. Yazım sırasında, hafif bir düzeltmeyle 0.06156 dolardan işlem görüyor.

AstridDAO Hakkında

AstridDAO, Astar ve Polkadot ekosistemi üzerine inşa edilmiş, merkezi olmayan bir para piyasası protokolü ve çoklu teminatlı stablecoin olup, kullanıcıların %0 faiz ve minimum teminat oranıyla risk varlıklarına karşı USD’ye sabitlenmiş bir stablecoin olan BAI ödünç almalarına olanak tanır. Bu mekanizma, kullanıcıların ASTR, BTC, ETH ve DOT dahil olmak üzere satmadan kullanmalarını sağlar.

Astar Network ise birçok açıdan Polkadot’taki en iyi Parachain olarak kabul edilir. Ocak 2022’de Parachain müzayedesini kazandığından beri Astar Network, TVL ve transfer edilen Ethereum varlıklarının çoğunda Polkadot ekosistemindeki en iyi parachain oldu. Ayrıca, WASM ve EVM gibi birden fazla sanal makine (VM) kullanan dApp’leri destekler ve Web3 geliştiricilerinin güvenli, ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilir ağ inşa etmeleri için Build2Earn ve Astar Launchpad Programı aracılığıyla teknoloji çözümlerini ve finansal teşvikleri sunar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir