Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.067
% 6.91
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.067
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gün Öncesi: Verizon, American Express, Schlumberger

Yazar – Liz Moyer

Investing.com – Perşembe günü hisse senetleri, güçlü kurumsal kazançlara rağmen yatırımcıların yükselen faiz oranları karşısında riskten kaçınmaya devam etmesiyle düştü.

Yatırımcılar, Fed’in ekonomiyi yavaşlatmaya yönelik agresif kampanyasının ekonomiyi resesyona sürükleyeceğinden endişe ediyordu ancak işsizlik başvurularının geçen hafta tekrar düşmesiyle istihdam piyasası gücünü koruyor.

Bu arada şirketler, üçüncü çeyrek kazanç raporlarını bildirmeye devam ederken kazançlardaki artışlar ile hayal kırıklıkları bir arada yaşanıyor. Birçok şirket, güçlü ABD dolarının şirket sonuçları üzerinde yarattığı baskıdan bahsederken bazıları da tedarik zincirindeki sorunlar gibi pandemiden kaynaklı zorlukların devam etmesi nedeniyle daha dar kâr marjları raporladı. Tesla Inc (NASDAQ:TSLA) satış beklentilerini az da olsa kaçırdı ve araçlarını teslim edecek tekne ve tren eksikliğinin, çeyrek sonunda teslimatlarda darboğaza yol açtığını söyledi.

Önümüzdeki hafta gayrisafi yurt içi hasılaya ilişkin son güncellemenin yanı sıra yatırımcılar, kişisel tasarruflar ve kişisel gelir ile birlikte enflasyona ilişkin bir sonraki veriyi elde edecek. Fed, Kasım başında yapılması planlanan bir sonraki politika toplantısına giderken tüm bu verileri değerlendirecek.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Verizon kazanç raporu

Telekomünikasyon devi Verizon Communications Inc’in (NYSE:VZ), 33,8 milyar gelirle hisse başına 1,29 dolar kazanç bildirmesi bekleniyor. Analistler abone durumu ve 5G hakkında söyleyeceklerini dinliyor olacak.

2. American Express kazanç raporu

Kart şirketi American Express Company (NYSE:AXP) için beklentiler, 13,5 milyar dolar gelir üzerine hisse başına 2,41 dolar kâr açıklaması yönünde. Analistlerin gözü, iş ve eğlence harcamalarına ilişkin işaretlerde olacak.

3. Schlumberger kazanç raporu

Schlumberger NV (NYSE:SLB) ise 7,1 milyar dolar gelir üzerinden 55 sent kazanç paylaşabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir