Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.370
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.370
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gün Öncesi: Medtronic, teknoloji sektörü, Dollar Tree

Pazartesi günü hisse senetleri, Perşembe günü ABD’deki Şükran Günü tatili nedeniyle sakin geçecek ve daha kısa sürecek bir işlem haftasına düşüşle başladı.

Çin’de COVID-19 ile ilgili yeni kapanmalarla birlikte yatırımcıların, küresel ekonomide yavaşlama konusundaki endişeleri yine su yüzüne çıktı. Çin, virüs salgınını kontrol altına almak için Pekin de dahil olmak üzere büyük merkezleri kapattı ve bu durum petrol talebini kesintiye uğratmanın yanı sıra seyahat ve üretim faaliyetlerini de sekteye uğratabilir.

Yatırımcılar, merkez bankasının Aralık toplantısında ne yapacağına dair herhangi bir ipucu elde etmek için Çarşamba günü Fed’in son toplantı tutanaklarının paylaşılmasını dört gözle bekliyor olacak. Beklentiler, Fed’in faiz oranlarını tekrar yükselteceği ancak önceki dört toplantısında yaptığına göre daha düşük olan yarım puanlık bir artış yoluna gideceği yönünde.

Disney’in yeni CEO’su – aslında film stüdyosu ve tema parkı işletmecisi Bob Chapek’ten görevi devralması için eski CEO Bob Iger’i geri getirdi – şirketin birkaç yıldır inşa ettiği yayın operasyonundan büyüme sağlayabileceğini kanıtlamak zorunda kalacak.

ABD’de borsa Perşembe günü kapalı ve Cuma günkü seans kısa olacak.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. Medtronic kazanç raporu

Tıbbi cihaz üreticisi Medtronic PLC’nin (NYSE:MDT) 7,7 milyar dolar gelirle 1,28 dolar hisse başına kazanç (EPS) açıklaması bekleniyor. Analistler, insülin pompası üreticisinin satış büyüme projeksiyonları hakkında söyleyeceklerini dinliyor olacak.

2. Teknoloji sektörü kazanç raporları

VMWare ve HP’nin her ikisi de gün içinde rapor verecek. Analistler VMware Inc’in (NYSE:VMW) 3,35 milyar dolar gelirle 1,59 dolar EPS açıklamasını bekliyor. HP Inc (NYSE:HPQ) ise 14,7 milyar dolar gelir ve 84 sent EPS raporlayabilir.

3. Dollar Tree kazanç raporu

İndirim perakendecisi Dollar Tree Inc ‘in (NASDAQ:DLTR) 6,8 milyar dolar gelir üzerinden 1,18 dolar EPS bildirmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir