Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.250
% 4.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.250
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

GRT ve CRV’de Neler Olabilir? Piyasada Yön Neresi?

Kripto para sektörü dün akşam Fed’in faiz kararını fiyatladı. Sektörde yön belirlenmesinde etkisi olan Fed faiz kararı beklendiği gibi geldi ve piyasadaki belirsizlik havasını ortadan kaldırdı. Bununla birlikte piyasada yön arayışında olan kripto paralardan ikisi GRT ve CRV oldu. GRT ve CRV’de fiyat seviyeleri neler? Piyasada bizleri neler bekliyor?

GRT Fiyat Analizi:

Yapay zeka tabanlı kripto paralara ilgi gün geçtikçe yükselirken, GRT de yaptığı rallide yatırımcılarına kazanç sundu. CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yüzde 4’ün üzerinde yükselen GRT şu anda 0,39 dolardan işlem görüyor.

GRT’deki yön arayışı Bitcoin’in yapacağı harekete göre belirlenecekken, yapay zeka tabanlı ilginin artıyor olması ve kurumsalların bu alana yatırımlarının artmasıyla birlikte bu alanda piyasadan olumlu bir ayrışma görülebilir. Bununla birlikte GRT’deki direnç seviyesi 0,4 ve 0,42 dolar bandı olarak karşımıza çıkıyor. Destek seviyesi ise 0,36 dolar seviyesi.

CRV Fiyat Analizi:

TradingView verilerine göre son 24 saatte yaklaşık yüzde 1 yükseliş yaşayan CRV şu anda 0,67 dolar seviyesinden el değiştiriyor.

CRV’deki destek seviyesi 0,63 dolar seviyesi olarak görünürken, direnç seviyesi ise 0,69 dolar bandı olarak karşımıza çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir