Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$60.961
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 60.961
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

GRT Coin Fiyat Analizi!

GRT fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Grt düşen bir kanal formasyonu oluşturmuştur. Bu kanal yaklaşık 760 gündür sağlıklı bir şekilde çalışmaktadır. Düşen kanalda ilk başlarda alt bandda bölgesinde akümülasyona başlayıp sonrasında orta band bölgesinde akümülasyonuna devam etmiş. Daha sonrasında tekrardan kanalın alt bandında uzun bir akümülasyon geçirdi. Sert yükselişlerle beraber şuan da kanalın üst bandına akümüle olup direnç bölgesini zorluyor.

Grt’de düşen kanal formasyonumuz yukarı yönlü kırılacağını varsayarsak kanalı kırdıktan sonra 0.14$ direnç bölgesini destek edinmesi gerekir. Bu bölgeyi destek edindikten sonra kanal formasyonumuzda net bir kırılım olacaktır. Daha sonrasında kademeli olarak direnç bölgeleri arasında işlem alabilirsiniz. 0.1745$ direnç bölgesi kırıldıktan sonra 0.30$ bölgesine kadar yükselişini sert devam ettirir. Fakat 0.2330$ bölgesindeki ara direnç seviyemizin takibi yapılması gerekir. Uzun vade de bu yapıyı incelersek kanal hedefimiz 0.7795$ seviyesidir.

Grt‘yi 4 saatlik mumlarla incelediğimiz zaman düşen takoz formasyonun oluştuğunu görüyoruz. Düşen takoz formasyonları genellikle yukarı yönlü kırılım yaparlar. Kripto piyasasında olumlu havalar devam ederse Grt 0.1120$ seviyesindeki direnci kırabilir. Daha sonrasında ise de düşen takoz formasyonunu kırmak yükselişine devam edecektir. Bu süreçte 0.1350 seviyesindeki dirençten tepki alıp takoza retest verdikten sonra 0.17$ seviyesine kadar yükselebilir. Piyasada geri çekilmeler yaşanırsa Grt 0.10$ desteğine bu bölgede tutunamazsa takozun alt bandına kadar düşebilir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir