Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.748
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.748
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase Davacılarıyla Anlaşmaya Yakın!

Coinbase Davacılarıyla Anlaşmaya Yakın!

ABD Yüksek Mahkemesi, Coinbase lehine karar vererek şirketin müşteri davalarını tahkime taşımasına izin verdi.

Coinbase Davacılarıyla Tahkim Sürecini Başlattı

Coinbase Borsasına dava açan Abraham Bielski, 2021’de bir Coinbase hesabı oluşturduğunu ve açtıktan kısa bir süre sonra, bir dolandırıcının hesabına hileli bir şekilde eriştiğini ve ondan 30.000 dolardan fazla çaldığını iddia ederek Coinbase Borsasına toplu bir dava açmıştı.

Coinbase Borsası açılan davayla ilgili tahkime gitmek istese alt mahkeme yargıçları bu talebi reddetmişti.

Coinbase’in bu davayı tahkime taşıma sebebi, daha ucuz ve daha hızlı bir uzlaşıya ulaşılabileceğiydi. Ancak alt mahkeme, Coinbase’in isteğini reddetti. ABD Yüksek Mahkemesi ise alt mahkemenin kararını bozdu ve davayı tahkime taşıdı.

Bugün yaşanan bir gelişmenin ardından Coinbase Borsasına dava açan Coinbase müşterileri, davanın gereksiz maliyetler getireceğine ve bu sorunu karşılıklı olarak çözüme kavuşturabileceklerini söyleyerek karşılıklı anlaşmaya gitmek istediklerini belirtti.

ABD Yüksek Mahkemesindeki yargıçlar bu gelişmenin ardından  5 yargıç Coinbase’i haklı buldu. Ancak 4 yargıç karşı oy kullandı.

Oylama sonucunda  5’e karşı 4 oyla , Coinbase karşı açılan dava tahkime taşınarak dava askıya aldı. Kararın ardından Coinbase davacılarıyla tahkim sürecini başlattı. Coinbase ve davacı kişiler arasındaki davayı sonlandırmak için iki tarafında istekleri doğrultusunda  arabulucular devreye girerek anlaşma sağlanmaya çalışılacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir