Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.716
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.716
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Grayscle, Ethereum Fork’u EthereumPoW Alımını Değerlendiriyor

EthereumPoW

Kripto yatırım firması Grayscale, Eylül ayındaki Ethereum birleşmesi sonrası çatallanan EthereumPoW (ETHW) alımlarını değerlendiriyor.

Grayscale tarafından 16 Mart tarihinde yapılan açıklamada, Eylül 2022 tarihindeki Ethereum Birleşmesinden sonra çatallanan varlık EthereumPoW (ETHW) tokenlerini satın alınıp alınmayacağını belirlemek üzere piyasaları değerlendirmek için tokenin inceleme süresini uzatmayı planladığını duyurdu.

Şirket, inceleme sürecinde Grayscale müşterileri adına ETHW tokenini satıp satmayacağına, satılacaksa eğer bunun nasıl ve ne zaman olacağına karar vermeyi amaçlamaktadır. Şirket tarafından yapılan açıklamada, inceleme süresinin 100 günü aşmasının beklenmediğine değinilmektedir.

Grayscale, inceleme süresinin uzamasındaki nedenin ETHW tokenlerinin dijital varlık saklama ve ticaret kuruluşları tarafından desteklenmesine ilişkin devam eden belirsizlik olduğunu vurgulamaktadır.

“Dijital varlık saklama kuruluşları ETHPoW tokenlerini desteklerse ve/veya ticaret piyasaları gelişirse, ETHPoW tokeninin değerinin bir süre geniş çapta dalgalanması beklenmektedir.”

Ayrıca yapılan açıklamada, “Grayscale’in temsilci olarak ETHPoW tokenlerini elde edip edemeyeceğini veya temsilci olarak Grayscale’in ETHPoW tokenlerinin satışından elde edebileceği değeri tahmin etmek mümkün değildir” ifadelerine yer verilmektedir.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Ethereum, Merge yükseltmesini tamamladı. Yükseltme ile birlikte ETH ağı iş kanıtı (PoW) algoritmasından hisse kanıtı (PoS) algoritmasına geçiş yapmıştı. Yükseltme sonrası bazı topluluk üyeleri PoS algoritmasına geçiş yapmayı reddederek eski PoW ağı üzerinde madencilik yapmaya devam etmişti.

Bunun neticesinde, Ethereum ağı çatallanarak PoW algoritmasına dayalı EthereumPoW zinciri oluştu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir