Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Google, Ethereum Merge güncellemesi için geri sayım başlattı

Ethereum tarihinin en önemli güncellemesi olarak kabul edilen Merge, bu hafta gerçekleşecek. Kripto piyasası için son derece önemli bir olay olan bu güncellemeyi, ana akım da yakından takip ediyor.

Google (GOOGL), Merge güncellemesinin yarattığı heyecana duyarsız kalmadı ve sayılı saatler kalan güncelleme olayının gerçekleşeceği zamana dayalı bir geri sayım başlattı.

Geri sayım sayacı, Google arama sekmesine “Ethereum Merge” yazınca ortaya çıkıyor ve mevcut zorluk ve hashrate’e göre güncellemeye ne kadar kaldığını gösteriyor. Sayacın detaylarına bakıldığında ağ birleşmesinin gerçekleşeceği 58750000 P zorluk seviyesi, sağ alt tarafta gözükürken sayaç, sol alt tarafta görülen mevcut zorluk ve hashrate oranına göre hareket ediyor. Ethereum Merge güncellemesine olan ilgi Google trendlerinde de ortaya çıktı. Son 30 gün içerisinde Merge ile ilgili yapılan aramaların 50 ortalamasının üzerinde kaldığı görüldü.

Ethereum Merge güncellemesine 3 günden az kaldı

Bir Google çalışanı tarafından Twitter üzerinde yapılan açıklamada, sayacın, Google arama ve laboratuvar ekibi tarafından oluşturulduğu açıklandı. Ayrıca sayacın, Google tarafından çalıştırılan node’lar aracılığıyla gerçek zamanlı güncellemelerle Ethereum Blockchain’ine bağlı olduğu da belirtildi.

Şu an sayaç, Ethereum Merge güncellemesine 58532333 P zorluk seviyesi ve 865 TH/s hash rate’e göre 2 gün 19 saat kaldığını gösteriyor.

Ethereum fiyatı ise geçen haftaki yukarı yönlü ivmesini hafta sonuna da taşırken 1.790 dolara kadar yükseliş gördü. Haftanın son günü yukarı yönlü harekette dirençle karşılaşan ETH, haftaya hafif satıcılı başladı ve 1.730 dolar bandına kadar bir gerileme gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Borsalar’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir