Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.211
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.211
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Google Cloud, Coinbase desteğiyle kripto ödemeleri kabul etmeye başlıyor

Investing.com – Google’ın (GOOGL) Cloud Next konferansında Google Cloud ve Coinbase (COIN), Web3 ekosistemine ve geliştiricilerine daha kapsamlı hizmet sunmak için yeni ve uzun vadeli bir iş ortaklığı duyurdu.

İki şirket arasında yapılan anlaşma gereği, Coinbase, borsa faaliyetleri ve veri hizmetleri oluşturmak için bulut sağlayıcısı olarak Amazon’dan Google Cloud’a geçecek. Coinbase ayrıca küresel veri platformunu Google Cloud’un altyapısı üzerine kuracak ve Coinbase müşterilerine makine öğrenimi odaklı kripto bilgileri sağlamak için önde gelen veri ve analiz teknolojilerinden yararlanacak.

İş ortaklığının diğer tarafında ise Google Cloud, Web3 ekosistemindekilerden başlayarak belirli müşterilerin bulut hizmetleri için belirli kripto para birimleri aracılığıyla ödeme yapmasını kabul edecek. Dünya genelinde satıcıların kripto para ödemelerini merkezsiz bir şekilde kabul etmesi için Coinbase Commerce tarafından desteklenen yeni ödeme deneyimi kullanılacak. Böylece Google Cloud hizmetleri için ödeme seçenekleri artmış olacak.

Coinbase’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Brian Armstrong, yapılan basın açıklamasında iş birliği konusunda şunları söyledi:

Google Cloud CEO’su Thomas Kurian ise şunları söyledi: 

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir