Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.463
% 2.37
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.463
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Goldman Sachs, HelloFresh’i “Satın Al” derecesi ile kapsamına aldı

Goldman Sachs analistleri, HelloFresh SE ‘yi (ETR:HFGG) “Satın Al” notu ile kapsamına alarak şirketin hisselerinin şu anda işlem gördüğü yere göre büyük bir artışı temsil eden bir fiyat hedefi koydu.

Müşterilerine gönderdikleri bir notta analistler, Berlin merkezli şirketin potansiyel bir resesyona ilişkin endişelere ve bu yıl hisse fiyatındaki %65’lik düşüşe rağmen nakit yaratabilen ve güçlü bilançosunu koruyabilen kârlı bir işletme olmaya devam edeceğini öngördü.

Goldman Sachs analistleri, “Yemek kitleri yeni bir kategori olsa da durgunluk döneminde ticari bir geçmişi olmasa da şunları söyleyebiliriz: [HelloFresh] yeterince nüfuz edilmemiş bir pazarda açık ara kategori lideri konumundadır.” diye ekledi.

HelloFresh için 12 aylık fiyat hedefi hisse başına 44 euro (1 euro = 1,0255 dolar) olarak belirlendi – bu da firmanın mevcut hisse fiyatına göre %80’den fazla bir artış anlamına geliyor.

HelloFresh hisseleri Pazartesi günü ufak bir artış gösterdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir