Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.232
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.232
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Genesis Global Trading Nedir? Genesis Global’in Hizmetleri

Genesis Küresel Ticaret nedir?

Genesis Global Trading, kripto piyasasına odaklanan bir aracı kurum olarak faaliyet gösteren Digital Currency Group’un bir yan kuruluşudur.

Genesis Global Trading’in potansiyel müşteri dosyası oldukça küçüktür çünkü kullanıcıların KYC ve gelir kanıtı için yüksek gelir ve ilgili belgelere sahip olmasını gerektirir. Genel olarak Genesis Global Trading’in hedef müşteri grubu kurumsal yatırımcılardır, bu nedenle sıradan kullanıcıların bu şirkete erişmesi oldukça zordur.

 

Genesis Global Trading Hizmetleri

Genesis Global Trading, kripto yatırımcılarına dört hizmet sunar: OTC ticaret platformu (Ticaret), borç verme hizmeti (Lending), kripto saklama hizmeti (Custody) ve ilgili türev ürünler kripto (Türev). Genesis Global Trading’in en önemli iki ürünü OTC ticaret hizmetleri ile borç verme ve borç alma hizmetleridir.

OTC Ticareti

Genesis Global Trading , kripto pazarındaki kurumsal yatırımcılara, köpekbalıklarına ve balinalara odaklanan özel OTC hizmetleri sunmaktadır . Genesis üzerindeki OTC işlemleri, borsada değil, iki karşı taraf arasında gerçekleşir ve iki taraf fiyatı kendileri müzakere eder.

Genesis OTC Market 2013’te doğdu, şu an itibariyle kripto pazarındaki profesyonel yatırımcılar için en büyük OTC pazarlarından biri:

  1. 116,5 milyar dolarlık spot (spot) işlem hacmi.
  2. 100’den fazla jeton ve jeton ticaretini destekleyin.
  3. 1.000’den fazla kurumu birbirine bağlama (Kurumsal Ticari Karşı Taraflar).

Genesis OTC pazarında işlem yapabilmek için, tüm kullanıcıların Genesis ekibiyle iletişime geçerek bir hesap açması ve kimlik doğrulaması ile gelir belgesini tamamlamak için gerekli belgeleri sağlaması gerekir. Genesis Global Trading’in OTC piyasası, 250.000 $ veya daha fazla eşdeğer ticaret büyüklüğü gerektirir.

Kripto Borç Verme ve Borç Alma 

Genesis, OTC ticaretinde başarılı olduktan sonra 1 Mart 2018’de mevcut OTC ticaret operasyonlarını desteklemek için borç verme ve borç alma hizmetlerini başlattı.

3 yılı aşkın bir süredir gelişen Genesis borç verme ve borç alma hizmetleri hızla büyümüş ve sektördeki önde gelen borç verme ve borç alma kurumlarından biri haline gelmiştir.

Benzer şekilde, Genesis borç verme ve borçlanma hizmetlerinin hedef müşterileri kurumsal yatırımcılardır. Minimum kredi ve borçlanma tutarı 100 BTC veya 1.000 ETH veya 2 milyon ABD doları veya daha fazlasıdır.

3AC ve FTX ile Genesis Global Trading dönüm noktası

3AC  , Genesis borç verme ve borç almanın en büyük müşterilerinden biridir. 3AC iflas ettiğinde, Genesis onların en büyük alacaklısı oldu (3.575 milyar $’lık toplam borcun 2.4 milyar $’ını oluşturuyor).
Bununla birlikte, Digital Currency Group (Genesis’in ana şirketi), toplam 2,4 milyar $’ın 1,2 milyar $’ını talep etti. Gerçek kayıplar 1 – 1,2 milyar USD arasında düşecek.

Ayrıca, FTX ve Alameda’nın çöküşü sırasında , Genesis Derivatives’in FTX’e taktığı yaklaşık 175 milyon doları vardı. Bundan sonra, Digital Currency Group (Genesis’in ana şirketi), şirketin faaliyetlerine devam edebilmesi için Genesis’e 140 milyon dolar aktardı. Çok geçmeden Genesis bir kilitlenme duyurdu ve iflas başvurusu da dahil olmak üzere bir dizi seçeneği değerlendirdi

Genesis Global Trading

Genesis Global Trading Hakkında Sık Sorulan Sorular

Genesis işlemler için ne kadar ücret alıyor?

Genesis, hiçbir işlem için yönetim ücreti veya komisyon talep etmez. Alış ve satış fiyatları arasındaki farktan para kazanıyorlar.

Genesis OTC’de bir ticaret hesabı açmak için gereksinimler nelerdir?

Genesis OTC, kripto pazarındaki kurumsal yatırımcılara odaklanır. Bireysel yatırımcıysanız, 10 milyon USD’nin üzerinde net değere ve gelirinizi ve KYC’nizi kanıtlamak için gerekli belgelere sahip olmanız gerekir.

Genesis yasal mı?

Genesis Global Trading, akredite edilmiş ve SEC ve FINRA tarafından sağlanan ilgili belgeleri elinde bulunduran ABD merkezli bir platformdur.

Hangi ülkelerin Genesis Global Trading’de işlem yapması destekleniyor?

Desteklenen ülkeler şunlardır: Avustralya, Tayland, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Güney Afrika, Singapur, Hong Kong, Hindistan, Fransa, Almanya, Norveç, İsveç, İtalya, Danimarka, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Lüksemburg, Katar ve diğer birçok ülke.

Genesis’te minimum para yatırma ve işlem hacmi nedir?

Minimum depozito: 75.000 USD

İşlem emri başına minimum işlem hacmi: 250.000 USD

Minimum kredi ve borçlanma tutarı 100 BTC veya 1.000 ETH veya 2 milyon ABD doları veya daha fazlasıdır.

Genesis Global Trading, kripto pazarında lider aracı kurumdur. Ayrıca Digital Currency Group’un sahip olduğu iki büyük şirketten biri de, şu anda Genesis’in iflas riski bu ana şirketi büyük ölçüde etkiliyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir