Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.851
% 3.73
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.851
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Gemini CEO’sundan DCG’ye Mektup: “Var Olduğu Sürece…”

Gemini JPMorgan

Kripto para borsası Gemini kurucu ortağı Cameron Winklevoss, Digital Currency Group veya DCG yönetim kuruluna açık bir mektup yazarak CEO Barry Silbert’in şirketi yönetmek için “uygun olmadığını” söyledi.

10 Ocak tarihli mektupta Winklevoss, Silbert ve DCG’nin bir iştiraki olan Genesis Global Capital’in Gemini’nin Earn programının bir parçası olan 340.000’den fazla kullanıcıyı dolandırdığını iddia etti.

Mektup, Gemini kurucu ortağının Genesis’in Gemini’ye 900 milyon dolar borçlu olduğunu söylediği ve CEO’yu “avukatların, yatırım bankacılarının ve sürecin arkasına” saklanmakla suçladığı 2 Ocak’ta Twitter’da doğrudan Silbert’e yaptığı çağrının ardından geldi.

Winklevoss’a göre Genesis, Three Arrows Capital’e 2,3 milyar dolardan fazla borç verdi ve bu hareket, hedge fonu Haziran 2022’de başarısız olduğunda kripto firmasını 1,2 milyar dolar zarara uğrattı.

Silbert, DCG ve Genesis’in, DCG’nin fonları Genesis’e enjekte ettiğini göstermek amacıyla Temmuz 2022’den başlayarak “özenle hazırlanmış bir yalan kampanyası” düzenlediğini iddia etti.

Winklevoss, “Barry Silbert DCG’nin CEO’su olarak kaldığı sürece ileriye giden bir yol yok,” dedi. “Kendisinin DCG’yi yönetmeye uygun olmadığını ve alacaklılarla hem adil hem de makul bir çözüm bulma konusunda isteksiz ve yetersiz olduğunu kanıtladı. Sonuç olarak, 340.000 Earn kullanıcısı adına hareket eden Gemini, Yönetim Kurulu’nun Barry Silbert’i CEO’luk görevinden almasını talep etmektedir.”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir