Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.815
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.815
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gary Gensler: Dikkatli Olun!

Gary Gensler

SEC Başkanı Gary Gensler, yaptığı paylaşımlarla ETF’lerden dolayı doğan kripto para ilgilerine çeşitli mesajlar veriyor.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) başkanı Gary Gensler dün bu saatlerde yeni açıklamalarda bulunmuştu. Bugün ise hepimiziin beklediği olası bir spot Bitcoin ETF onayı için gözler çarşamba gününe çevrilmişken kripto paralar ile ilgili dikkat açıklaması geldi.

Gensler bugün yaptığı paylaşımda:

Attığı gönderide göze ilk çarpan kripto para yatırımı yapmayı düşünenlere dikkatli olun açıklaması olsa da kripto paralara menkul kıymet demekten geri durmadı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kripto varlıklara yatırım yapmayı düşünüyorsanız dikkatli olun. Kripto varlık menkul kıymetler, yeni fırsatlar olarak pazarlanıyor ancak ciddi riskler barındırıyor. 

Bu atılan gönderi ne kadar da onay sinyali versede yatırımcılar halen korkuyor. Hepimiz kalan sayılı sürenin sonucunu bekliyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir