Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.884
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.884
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Galxe, Web3 Yapay Zeka Chat Botunu Tanıttı!

Openfabric AI

Galxe, OpenAI’nin GPT-3.5’i ile blok zinciri platformunu entegre ederek, projelerde ve NFT’lerde rehberlik eden bir yapay zeka asistanı sunacak.


Galxe, salı günü Web3 projelerinin karmaşık dünyasında kullanıcılara rehberlik eden interaktif bir asistan olan Galxe AI’nın lansmanını duyurdu ve Alva ile işbirliği içerisinde olduğunu belirtti.

Galxe CEO’su Charles Wayn, Decrypt’e yaptığı açıklamada, “Sadakat programlarını ve büyüme kampanyalarını kolayca başlatmak isteyen markalara altyapı sağlıyoruz. Böylece kullanıcılar, markalarla etkileşimde bulunabiliyorlar” dedi.

Wayn’in belirttiği gibi, Galxe, açık ve işbirliğine dayalı bir kimlik bilgisi veri ağı oluşturmayı amaçlayarak tüm blok zinciri geliştiricilerine erişim sağlamayı hedefliyor.

Tasarlanan bu yapay zeka, büyük ve karmaşık veri kümelerini sıralamayı her zamankinden daha kolay hale getirecek. Bu yapay zeka asistanları, “blok zinciri nedir?” gibi teknik konuların basit açıklamalarından akıllı bir sözleşmenin nasıl oluşturulacağına kadar uzanıyor.

Alva ve Galxe’in yapmış olduğu bu işbirliği ile, kullanıcıların ağ tarafından desteklenen çeşitli projeler ve NFT koleksiyonları hakkında sohbet robotuna sorular sormasına imkan tanıyacak. Yapılan bu AI projesinin Aralık ayında aktif hale gelmesi planlanıyor.


Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir