Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.980
% 6.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.980
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Galfan Nedir?

Galatasaray Fan Token (Galfan), Galatasaray kulübü taraftarları için oluşturulmuş bir fan token’dır. Taraftarlar ile Galatasaray kulübü arasındaki etkileşimi arttırmak için oluşturulan Galatasaray Fan Token (Galfan) Nedir?

Galatasaray Fan Token (Galfan) Nedir?

Bu yazımızda Galatasaray spor kulübünün resmi fan tokeni olan galfan nedir sorusuna yanıt bulacağız.

4 şubat 2020 tarihinde socios ile yapılan anlaşma ile piyasaya sürülmüştür. Tokenin amacı diğer spor kulüpleriyle bir köprü kurmak ayrıca Taraftar ile kulüp arasında bir etkileşime girmeyi amaçlamak. Bu nedenle ise utility token sınıfına giriyor verilen ayrıcalıklar ilerde bedava vip maç bileti, imzalı forma , oyuncularla tanışma gibi fırsatlar veriyor ayrıca taraftarın yeni transfer olan oyuncuların numarasını, soyunma odası konseptini, yeni sezon formaları seçme hakkı ve kulüp ile alınan kararlarda oy kullanma hakkı da var.

Galfan token kulübün son zamanlarda yaşanan şampiyonluk yolundaki başarısından ve çıkarılan Mauro ICARDI Nft’lerinden , yeni sezonda olacak transferlerden dolayı Türkiye’de bulunan fan tokenler arasında liderlik konumunda bulunuyor.

Coin Mühendisi’nin sizler için ücretsiz Fan token eğitim videosunu izlemek için Youtube kanalımızda izleyebilirsiniz. Kanala abone olursanız seviniriz.

NEREDEN ALINIR?

Galfan tokeni Bybit, Bitget gibi borsalardan bulabilirsiniz coin mühendisi borsa indirimli linki ile daha düşük komisyon ile satın alabilirsiniz .

Ayrıca Fan tokenleri kendi çatısı altında toplayan Chiliz projesinin kendi borsasından Galatasaray Fan Token dışında Dünyaca ünlü futbol takımlarının Psg, Barcelona, MCity gibi fan tokenleri satın alabilirsiniz ve hala Fan Tokenleri bulunmayan Kulüplerin Ön satışına Linke giderek nasıl katılım sağlandığı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir