Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.604
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.604
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Galaxy Digital Bu Yıl Web3 Firmaları İçin Girişim Sermayesi Artışı Görüyor

Galaxy Digital

Kripto yatırım firması Galaxy Digital araştırma müdürü Alex Thorn’a göre, Web3 blok zinciri girişimleri ve ticarete dayalı hizmetler 2022‘de girişim sermayesi anlaşmalarına ve finansmanına öncülük etti.

Thorn, Pazartesi günü verdiği bir demeçte, değiştirilemez tokenler (NFT’ler), merkezi olmayan özerk kuruluşlar, metaverse ve çevrimiçi oyunlardan oluşan Web 3 sektörünün 2022’deki anlaşmaların %31’ini oluşturduğunu, %13’ünün ise ticaret platformlarının oluştuğunu söyledi.

Galaxy Digital tarafından yayınlanan “Crypto VC Year End” raporuna göre, irişim sermayedarları 2022 yılında kripto ve blok zinciri girişimlerine 30 milyar dolardan fazla yatırım yaptı.

Bununla birlikte Thorn, anlaşma sayısının ve yatırılan para miktarının 2022 boyunca her çeyrekte istikrarlı bir şekilde azaldığını belirterek, önemli kripto şirketlerinin düşüşüyle birlikte makroekonomik faktörlerin düşüşte rol oynamış olabileceğine işaret etti.

Web3 Alanına İlgi Büyüyor

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Hong Kong Yasama Konseyi üyesi Johnny Ng Kit-chong tarafından kurulan bir start-up hızlandırma kuruluşu, önümüzdeki üç yıl içinde kentte 1.000 web3 startup’ının faaliyete geçmesine yardımcı olmayı hedeflediklerini açıklamıştı.

Aynı zamanda yakın zamanda yapılan bir ankete göre, blockchain oyunlarının daha geniş kitlelerce benimsenmesiyle birlikte, her 4 oyun geliştiricisinden 3’ü gelecekte Web 3 oyun projeleri üzerinde çalışmayı beklemekte.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version