Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$65.016
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 65.016
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Gala hack iddiasında son durum ne?

GALA Games

Dün, gece saatlerinde Blockchain oyun şirketi Gala Games’in saldırıya uğradığı iddia edidi. Ortaya atılan iddia sonrası Güçlü bir satış yiyen GALA token, -%26 oranında bir düşüş yaşadı. 

Yaşanan olayın ardından yetkililerden açıklama geldi. Yapılan açıklamada GALA ağına herhangi bir saldırının olmadığını vurgulayan şirket herkesi sakin olmaya davet etti. Olayın aslı ise Gala Games başkanı Jason Brink’in attığı tweet ile anlaşıldı. 

$GALA hakkında panik yapmadan önce, lütfen pNetworkDeFi‘deki bu konuyu okuyun. TLDR: Her şey yolunda. PancakeSwapüzerinde gördüğünüz aktivite, likidite havuzunu boşaltmak için çalışan pNetwork’tür. ETH üzerindeki GALA tamamen etkilenmez. Şimdilik PancakeSwap’ta $pGALA satın almayın. 

Tweet’in orijinal haline ulaşmak için tıklayın

Söz konusu iddianın çıkış noktası PancakeSwap’te tespit edilen olağandışı bir etkinlik. Bunun sebebi ise likidite havuzunu potansiyel bir güvenlik açığından korumak için boşaltmaya çalışan pNetwork. 

PNetwork attığı tweet serisi ile saldırıyı doğruladı. Yaşanan saldırının BNB chain üzerindeki bir adresin havadan 1 milyar doların üzerinde pGALA token’ı basması ve PancakeSwap’ta satması ile ortaya çıktığı anlaşıldı. 

BSC üzerinde 1/n pGALA Uyarı: p.Network köprüsünün yanlış yapılandırılması, pGALA’nın yeniden konuşlandırılmasını gerektirdi. pGALA para yatırma ve çekme işlemlerinin işlevselliğini yeniden sağlamak için gerekli pGALA bakiyelerini sağlamak için doğrudan Gala ekibi ve borsalarla birlikte çalışıyoruz.

İlgili Tweet serisi için tıklayın

GALA köprüsünün geçici olarak askıya alan pNetwork ekibi şu anda PancakeSwap’taki pGALA havuzunu boşaltmaya çalışıyor. Ekip, çalışmaları aksatabileceğini belirterek kullanıcıların alım satım işlemlerine ara vermesini talep etti. Ayrıca ekip kaybolan pGALA bakiyelerinin yeniden hesaplara yükleneceği belirtildi. 

pNetwork’ün akıllı sözleşmesinin hack’lenmesi sonucu uğradığı yanlış anlaşılmanın ardından ardından GALA token‘ın fiyatı sert düştü. Ortaya atılan asılsız iddia öncesi 0,03949 dolardan işlem gören GALA, dakikalar içinde 0,02881 dolara kadar geriledi. Anlık olarak ise şöyle

Bu gibi son dakika haberlerini  telegram, youtube ve twitter kanallarımızı takip ederek öğrenebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Gala hack iddiasında son durum ne?” te bir düşünce

  1. Pingback: Popüler Kripto Borsası: GALA Saldırısı Kötü Niyetle Yapıldı! – COİN MÜHENDİSİ

  2. Pingback: DEFİ Protokolü Ankr Siber Saldırıya Uğradı! İşte Yaşanan Son Gelişmeler – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir